Συνελήφθη ο «επιδειξίας με τον φακό» – Οι επιθέσεις του Αιγύπτιου στον Κολωνό

Πολλές γυναίκες έχουν δεχθεί επίθεση από τον 55χρονο με το όνομα Μουσταφά

Must Read

Έστηνε την νύχτα καρτέρι σε σκοτεινά σημεία στον Κολωνό και στην συνἐχεια εμφανίζονταν μπροστά σε ανυποψίαστες γυναίκες δείχνοντας με φακό τα γεννητικά του όργαναΟ λόγος για τον 55χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ έπειτα από δύο καταγγελίες.

Δύο νεαρές γυναίκες είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους όταν δέχθηκαν επίθεση από τον αποκαλούμενο «επιδειξία με τον φακό» και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μετά την σύλληψη του 55χρονου αλλοδαπού, έγινε γωστό πως η δράση του είχε επεκταθεί σε ολόκληρη την περιοχή του Κολωνού με πλείστες επιθέσεις.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα της Πέμπτης δύο αδερφές, 29 και 25 ετών, περπατούσαν στην οδό Δυρραχίου. Αίφνης πετάχτηκε μπροστά τους ένας άνδρας και κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του επιδεικνύοντας το μόριό του.

Όπως κατέθεσαν οι γυναίκες στους αστυνομικούς, στο χέρι του κρατούσε έναν φακό, φώτιζε τα γεννητικά του όργανα και μιλούσε αραβικά. Υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, την ώρα που και άλλες γυναίκες έχουν δεχθεί επίθεση από τον 55χρονο Αιγύπτιο με το όνομα Μουσταφά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This