Πραγματοποιήθηκε η εκταφή του Όλιβερ – Πού εστιάζονται οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα

Οι κακοποιητές ζώων είναι άτομα με ροπή στο έγκλημα

Must Read

Νέες διαστάσεις στο αποτρόπαιο έγκλημα στην Αράχωβα με τον βασανισμό και τον θάνατο του Όλιβερ. Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν μεταβεί στην περιοχή και εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της φρικώδους σεξουαλικής κακοποίησης του χάσκι.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η εκταφή του σκύλου, ο οποίος ήταν θαμμένος σε πλαγιά του βουνού μέσα σε νάιλον σακούλα. Το ζώο θα μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκειμένου να διεξαχθεί νέα ιατροδικαστική εξέταση και να υπάρξει σαφής απάντηση για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ωστόσο, το ζώο ήταν πρόχειρα θαμμένο, είχε σκεπαστεί με λίγο χώμα, με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει μόνον τα οστά του. Απορίας άξιον είναι λοιπόν τι θα εξετάσει ο ιατροδικαστής!

Προς ώρας δεν υπάρχουν στοιχεία για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του ζώου και μολονότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από την νύχτα εκείνη, δεν έχει βρεθεί καρέ που να βοηθά στον εντοπισμό του δράστη.
Οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών μελετούν το προφίλ του ανθρώπου που ενδεχομένως προέβη στην απάνθρωπη αυτή ενέργεια, δεδομένου πως επιστημονικές έρευνες έχουν καταδείξει ότι οι κακοποιητές ζώων είναι άτομα με ροπή στο έγκλημα.
Για τον λόγο αυτόν εκτιμούν πως πρόκειται για άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν και ειδικότερα για ενδοοικογενειακή βία.
Ο ιδιοκτήτης του 8χρονου Όλιβερ είχε καταθέσει δύο φορές και σήμερα έδωσε και την τρίτη κατάθεση στους αστυνομικούς, ώστε να εξεταστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια για την υπόθεση. Ο άνδρας έχει πέσει σε αντιφάσεις, όπως για παράδειγμα ο ισχυρισμός του πως το χάσκι δεν έβγαινε μόνο του έξω από το σπίτι αν και υπάρχει υλικό από κάμερες που τον δείχνουν να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αράχωβας.

 

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This