Χαροπαλεύει αστυνομικός που χτυπήθηκε με φωτοβολίδα από χούλιγκαν – Οργή στην ΕΛ.ΑΣ και εκατοντάδες προσαγωγές

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε με αιμορραγικό σοκ στο Κρατικό της Νίκαιας - Μάχη δίνουν οι γιατροί να τον κρατήσουν στην ζωή

Must Read

Ένας αστυνομικός των ΜΑΤ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Κρατικό Νίκαιας, καθώς δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον αγώνα βόλεϊ ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός. O 31χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έχασε πολύ αίμα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Το ματς στο γήπεδο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» διακόπηκε οριστικά ύστερα από αναμονή 45 λεπτών, καθώς η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό κατέστη αποπνικτική.

Διακοπή λόγω ρίψης χημικών στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το γήπεδο και πέταξαν βόμβες μολότοφ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χρήση χημικών.

Ο αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον μηρό από τη ναυτική φωτοβολίδα, μεταφέρθηκε εσπευσμένως στο Κρατικό της Νίκαιας με αιμορραγικό σοκ. Εκεί διασωληνώθηκε αμέσως, με τους συναδέλφους του να περιγράφουν τις δραματικές στιγμές όταν καιγόταν το πόδι του.

Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Αθλητισμού, καθώς και ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο, το οποίο δεν εφημέρευε, αλλά άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το χειρουργείο.

Προς ώρας δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Η ΕΛ.ΑΣ. άφησε να φύγουν γυναίκες και παιδιά από το γήπεδο, αλλά τους άνδρες, γύρω στα 500 άτομα, τους κράτησαν στο πάρκινγκ του γηπέδου, καθώς θεωρούν ότι κάποιος από αυτούς πέταξε την φονική φωτοβολίδα.

Ακολούθησαν εκατοντάδες προσαγωγές στην ΓΑΔΑ, με τους προσαχθέντες να οδηγούνται αρχικά σε κλούβες της Αστυνομίας, προκειμένου να γίνει επιτόπου εξακρίβωση στοιχείων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This