Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της 43χρονης προς την νεκρή κόρη της: «Να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω»

Δηλώνει έκπληκτη για τον δράστη: «Τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία;»

Must Read

Λίγη ώρα πριν «αποχαιρετίσουν» για πάντα φίλοι και συγγενείς την άτυχη 43χρονη που εκτελέστηκε από τον σύντροφο της στη Σαλαμίνα, η μητέρα της συγκλονίζει και ζητά «συγγνώμη» από την κόρη της, γιατί δεν ήταν εκεί να την προστατέψει από τα «χέρια» του δολοφόνου.

Στις 12:00 θα παιχτεί η «τελευταία πράξη» του δράματος στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου, όπου και θα γίνει η ταφή της άτυχης Γεωργίας. Αν και η ίδια κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση και ακολούθησε όλες τις οδηγίες των αστυνομικών, δεν κατάφερε να γλιτώσει. «Συγγνώμη, δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Ήταν πολύ αθώα και για αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την χτύπαγε και εκείνη να μην έλεγε τίποτα» ξεσπά η μάνα της 43χρονης. «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της», κατέληξε σοκαρισμένη η μητέρα της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα, αναφορικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο, δηλώνει έκπληκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω ό,τι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα ό,τι είχε παιδιά στην Καβάλα ό,τι είχε παιδιά στην Αθήνα…». Παράλληλα, αναφερόμενη σε δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με την στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Σαλαμίνα, μετά τις καταγγελίες της γυναίκας, λίγες μέρες πριν από την δολοφονία της, για ενδοοικογενειακή βία και επικρίνοντας την στάση των αστυνομικών, η μητέρα της 43χρονης είπε «ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι».

 

 

 

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός αγοριού, το οποίο είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, το παιδί ήταν εκτός σπιτιού, καθώς φοιτά σε ειδικό σχολείο εκτός Σαλαμίνας. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έγκλημα στην Σαλαμίνα: Απολογείται σήμερα ο γυναικοκτόνος – Στις 12:00 η κηδεία της Γεωργίας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This