Θάνατος 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά: «Ήταν ένας κωφάλαλος εργάτης στην αυλή της, δεν κατάλαβε την επίθεση»

Τι λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας - Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των σκυλιών

Must Read

Περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με την τραγωδία με την 50χρονη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη την οποία κατασπάραξαν τρία σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της τα οποία ξέφυγαν από την επίβλεψη του 37χρονου ιδιοκτήτη.

Όπως είπε ο κοινοτάρχης Νεοχωρούσας, Χρήστος Σαραμούρτσης, στην αυλή βρισκόταν και ένας εργάτης ο οποίος βοηθούσε την άτυχη γυναίκα σε κάποιες δουλειές που είχε να κάνει. Ωστόσο, όπως τόνισε, ο άντρας είναι κωφάλαλος και δεν αντιλήφθηκε άμεσα την επίθεση των σκυλιών στην 50χρονη.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαραμούρτσης ανέφερε:

«Είναι κωφάλαλος, είχε και το αλυσοπρίονο και βρισκόταν στην άλλη άκρη του κήπου».

Πρόσθεσε ότι  ο ιδιοκτήτης των σκυλιών είπε ότι τα τετράποδα «έσκαψαν κάτω από την πρόχειρη περίφραξη» που είχε φτιάξει.

Ο ίδιος είπε πως έχει αντιμετωπίσει και αυτός τα σκυλιά.

«Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. Γαύγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό».

Καταλήγοντας εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο της 50χρονης και τόνισε πως ήταν μια γυναίκα που πάντα βοηθούσε τους ανθρώπους που ήταν γύρω της.

Δείτε βίντεο:

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των σκυλιών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού της άτυχης 50χρονης και την κατασπάραξαν μέχρι θανάτου, καθώς κανείς δεν βρέθηκε εκεί κοντά για να την βοηθήσει.

Σε βάρος του συλληφθέντα, γείτονα της αδικοχαμένης γυναίκας, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, τού επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, για να απολογηθεί για το γεγονός ότι τα αιμοβόρα τετράποδα ξέφυγαν από την επίβλεψή του. Επιπλέον αναμένεται να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 50χρονης, μητέρας δύο αγοριών ηλικίας 15 και 17 ετών.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, όταν τα τρία σκυλιά διέφυγαν της προσοχής του 37χρονου, βγήκαν στον δρόμο και μέσω της ανοιχτής αυλόπορτας όρμησαν στον κήπο και χύμηξαν στην άτυχη γυναίκα που εκείνη τη στιγμή είχε βγει για λίγο από το σπίτι της για κάποιες εργασίες. Όπως αναφέρει ο ξάδερφός της, τα σκυλιά τη δάγκωσαν στη μηριαία αρτηρία με αποτέλεσμα να προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία. Ο θάνατός της, από εκείνο το σημείο και μετά ήταν αναπόφευκτος.

«Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το κακό. Έφυγαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι και μπήκαν στην αυλή της ξαδέλφης μου και τη δάγκωσαν. Όπως έμαθα την βρήκαν την ξαδέλφη μου και την δάγκωσαν στην μηριαία αρτηρία και δεν τα κατάφερε. Δεν γνωρίζω τι σκυλιά είναι, όμως ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», αναφέρει ο ξάδελφος της 50χρονης στο newsit.gr. Δυστυχώς, όταν οι γιοι της άκουσαν τις κραυγές της, ήταν ήδη πολύ αργά.

Η αδικοχαμένη 50χρονη, ήταν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος, αγαπητή στους κατοίκους του χωριού και, μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν.

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα δύο παιδιών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This