Μαρτυρία «κλειδί» ανατρέπει την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στη Αράχοβα!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του χαμού του άτυχου σκυλάκου – Τι δείχνει το υλικό που έχει η αστυνομία στα χέρια της

Must Read

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η άγρια κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχοβα, η οποία και τον οδήγησε στον θάνατο. Η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να καταλήγει στο συμπέρασμα πως το χάσκι πέθανε αφού δέχτηκε επίθεση άλλων ζώων, πιθανώς αγέλης λύκων, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν γίνεται αποδεκτό ούτε από την πλευρά του ιδιοκτήτη ούτε από την πλευρά αυτοπτών μαρτύρων.

 

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει πως είδε το ζώο με έναν άνδρα, σε μια αποθήκη! Συγκεκριμένα, η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων, εξέδωσε μια ανακοίνωση που αναφέρει: «Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;».

 

 

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο μίλησε σε πρωινή εκπομπή, και είπε πως μία αυτόπτης μάρτυρας είδε κάτι ύποπτο που μπορεί να έχει άμεση σχέση με την υπόθεση. Η συγκεκριμένα μαρτυρία εξετάζεται και από την ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η μάρτυρας είδε έναν άνθρωπο μαζί με ένα σκυλάκι να κατευθύνεται προς μια αποθήκη. Η ίδια έμεινε πίσω από κάποια δέντρα και άκουσε από την αποθήκη ένα κλάμα σκύλου, σαν να κακοποιείται. Στη συνέχεια, άκουσε ένα ουρλιαχτόανθρώπου, πιθανόν ο σκύλος να τον δάγκωσε. Μετά, από την αποθήκη βγαίνει το σκυλάκι τραυματισμένο και σύρθηκε προς ένα τζιπ, για να κρυφτεί. Ακολούθως, βγήκε ο άνδρας και κατευθύνθηκε προς ένα αυτοκίνητο, του οποίου μάλιστα η αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε και τις πινακίδες. Η γυναίκα κατέθεσε το περιστατικό και στην αστυνομία πριν από 5 περίπου ημέρες, και έδωσε τα δύο τελευταία ψηφία του αυτοκινήτου.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τα «γυρίζει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον Όλιβερ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This