Ρέντης – Αποκλειστικό: Και ο αδερφός του δεκαοκτάχρονου είχε συλληφθεί για οπαδική βία!

Με παρελθόν στην οπαδική βία τα αδέρφια!

Must Read

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ εξακολουθεί να χαροπαλεύει στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και ο 18χρονος δράστης που τον τραυμάτισε με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 18χρονος ισχυρίζεται δια του συνηγόρου του ότι ήταν η πρώτη φορά που έριχνε ναυτική φωτοβολίδα, υπό την καθοδήγηση των χούλιγκαν και δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak.gr, παρελθόν στην οπαδική βία είχε ο αδελφός του 18χρονου δράστη που ομολόγησε την επίθεση. Ήταν 2 Μαρτίου του 2014 όταν ο 20χρονος τότε αδερφός του συνελήφθη από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, μετά από αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος μαζί με άλλους χούλιγκαν τράπηκαν σε φυγή όταν είδαν τους αστυνομικούς και αυτός ήταν ο λόγος σύμφωνα με την μαρτυρία που οι άντρες της ΔΙΑΣ τους ακολούθησαν, καθώς θεώρησαν ύποπτη την κίνησή τους. 

Αφού κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, μετά από σωματικό έλεγχο, εντόπισαν στην κατοχή του αδερφού του 18χρονου ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην σύλληψή του…

Δείτε επίσης:

Πατέρας 18χρονου που πέταξε την φωτοβολίδα: «Παρασύρθηκε, ένα λάθος έκανε, να τον κρεμάσουμε;»

Πατέρας Άλκη Καμπανού για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Φταίμε όλοι, δεν τηρούνται τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This