Πατέρας Άλκη Καμπανού για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Φταίμε όλοι, δεν τηρούνται τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας»

Τι σχολίασε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή

Must Read

Κανένα μέτρο κατά της οπαδικής βίας δεν τηρείται με αποτέλεσμα τα θύματα να αυξάνονται τόνισε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Άρης σχολιάζοντας τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού έξω από το γήπεδο στου Ρέντη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ανέφερε:

«Δυστυχώς ακούσαμε πολλές φορές τα ευχολόγια αυτά, να είναι τα τελευταία θύματα. Ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα, ο Μιχάλης. Κάθε φορά λέμε πως είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, αλλά μάλλον το ποτήρι δεν έχει πάτο. 

Δυστυχώς τα φαινόμενα συνεχίζονται και με πιο άγριο τρόπο. Τα οπαδικά επεισόδια, δεν οφείλονται μόνο στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ. Οποιοδήποτε άθλημα και να ήταν, ακόμη και μπάντμιντον, με τη μια ομάδα να είναι Ολυμπιακός και η άλλη Παναθηναϊκός, οι οπαδοί θα πλακώνονταν μεταξύ τους.

Δυστυχώς δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και φαίνονται εκ του αποτελέσματος, δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Όπως είπε ο κ. Φλωρίδης (σ.σ. καλεσμένος στην ίδια εκπομπή), τα μέτρα υπάρχουν, οι νόμοι υπάρχουν, απλώς δεν τηρούνται, δεν κοιτάμε να εφαρμοστούν οι νόμοι. Συνέχεια βάζουμε κάποιες εξαιρέσεις και οι εξαιρέσεις μάλλον στο τέλος γίνονται ο νόμος.

Φταίμε γενικά όλοι μας σε αυτό εδώ το φαινόμενο. Δεν πρέπει μόνο η πολιτεία να σκύψει πάνω σε αυτό το φαινόμενο, όχι μόνο τα σωματεία και οι προέδροι των σωματείων αλλά όλοι μας. Φταίνε και οι γονείς αυτών των παιδιών, που βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν τέτοιες βίαιες πράξεις και δεν πηγαίνουν να τα αγκαλιάσουν. Κάτι λάθος κάνετε. Φταίμε όλοι σαν κοινωνία».

Δείτε τις δηλώσεις:

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή είπε στην ίδια εκπομπή σχετικά με το τραγικό περιστατικό:

«Συμφωνώ με τα λόγια του κ. Καμπανού. Συνέχεια ακούμε για την βία και όλα είναι στο απυρόβλητο».

Ο κ. Ζερβογιώργης σχολίασε και την αποφυλάκιση των 30 Κροατών που έγινε τις προηγούμενες μέρες: «Ειδικά στο δικό μας θέμα, όχι μόνο τηρούνται (τα μέτρα) αλλά τους βγάζουν και έξω».

Δείτε επίσης:

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βγήκε από τον ανακριτή ο 18χρονος που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό – Θα απολογηθεί την Πέμπτη

Γ. Καλλιακμάνης και Π. Τίγκας για οπαδική βία: «Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι ΠΑΕ»

Η στιγμή που οδηγείται ο 18χρονος στον ανακριτή – Θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This