Γ. Καλλιακμάνης και Π. Τίγκας για οπαδική βία: «Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι ΠΑΕ»

«Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να ασχολείται με την προστασία του πολίτη»

Must Read

Ιδιαίτερη αναφορά στην οπαδική βία, με αφορμή το φρικιαστικό περιστατικό στου Ρέντη και τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που χαροπαλεύει στο Κρατικό Νοσοκομείο, έκαναν ο Γιώργος Καλλιακμάνης, εκπρόσωπος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και ο Παντελής Τίγκας, αστυνομικός διευθυντής ε.α.

«Ένας συνάδελφος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη. Είναι συνάδελφος όλων μας.Το πιο βασικό επιχείρημα γιατί δεν πρέπει η αστυνομία να είναι στα γήπεδα είναι το εξής: Ότι θα πρέπει η Ελληνική Αστυνομία να ασχολείται με την προστασία του πολίτη, να ασχολείται με τις κλοπές, τις διαρρήξεις, να ασχολείται με την ενδοοικογενειακή βία, με την παραβατικότητα των ανηλίκων, με τον πολίτη που καθημερινά αντιμετωπίζει προβλήματα», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και συμπλήρωσε σχετικά με τις ΠΑΕ:

«Φυσικά θα πρέπει οι ΠΑΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να βάλουν κάμερες μέσα στο γήπεδο, όπως οφείλουν. Κι αν η βία και η επιθετικότητα μεταφερθεί αλλού, αναλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, όπως οφείλει».

Από την πλευρά του ο Παντελής Τίγκας, αστυνομικός διευθυντής ε.α., τόνισε ότι ποτέ δεν παίρνουμε τα μέτρα αυτά που είναι απαραίτητα για να λύσουν το πρόβλημα. «Είναι επιδερμικά, τα βλέπουμε επιφανειακά και προφανώς δεν έχουν αποτέλεσμα», εξήγησε και συνέχισε λέγοντας:

«Μπορούμε να κάνουμε ακριβώς αυτό που γίνεται στο εξωτερικό. Μεγαλύτερη ευθύνη, αν όχι αποκλειστική ευθύνη των ΠΑΕ, όσον αφορά την ασφάλεια στα γήπεδα, με την επάνδρωση τους με ιδιωτική ασφάλεια και η αστυνομία να έχει τον ρόλο του επιτηρητή όπως είναι και στο εξωτερικό ή να επεμβαίνει αν τα πράγματα ξεφύγουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This