Δεκάδες δαγκωματιές στο σώμα της είχε η 50χρονη που κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά του γείτονά της

Η γυναίκα είχε έναν εφιαλτικό θάνατο

Must Read

Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα στην σορό της άτυχης 50χρονης από την Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης η οποία κατασπαράχθηκε από τα τρία σκυλιά του 37χρονου γείτονά της.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε δαγκωματιές σε όλο το σώμα της από την επίθεση των τετράποδων.

Μόνο στο ένα χέρι της, σύμφωνα με το protothema.gr, εντοπίστηκαν περισσότερα από δέκα σημάδια από τα δόντια των σκυλιών!

Κακουργηματική δίωξη στον ιδιοκτήτη των σκυλιών

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών πέρασε το πρωί την πόρτα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης και του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, πράξη για την οποία καλείται να απολογηθεί σε ανακριτή και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου. 

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη,περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο. 

«Είχα τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού μου, που είναι περιφραγμένη. Η περίφραξη είναι δύο μέτρα, τα σκυλιά ήταν φύλακες του σπιτιού μου και ήταν ασφαλή» ανέφερε, διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος. Δήλωσε, δε, συντετριμμένος για το τραγικό περιστατικό, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

Διαβάστε ακόμα:

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που επιτέθηκαν στην 50χρονη – «Δεν ήταν επιθετικά» τόνισε ο δικηγόρος του  

Φοβόταν τα σκυλιά του γείτονά της η 50χρονη – Η συγκινητική ανάρτησή φίλης της – «Τα σκυλιά είχαν δαγκώσει άνθρωπο» λέει ο πρώην σύζυγός της

Θάνατος 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά: «Ήταν ένας κωφάλαλος εργάτης στην αυλή της, δεν κατάλαβε την επίθεση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This