Για πέμπτη μέρα στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Οι γιατροί τον κρατούν σε καταστολή

Must Read

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον αστυνομικό που παραμένει για πέμπτο 24ωρο στην εντατική και παλεύει για τη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στου Ρέντη.

Για 10 λεπτά έχανε συνεχώς αίμα  

Σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας παραμένει ο άτυχος υπαρχιφύλακας. Οι γιατροί περιμένουν να δουν εάν θα καταφέρουν να τον ξυπνήσουν ώστε να μπορέσουν να δουν εάν έχει υποστεί εγκεφαλικές βλάβες ή όχι. 

 

 

Ο 31χρονος έμεινε 10 λεπτά χάνοντας συνεχώς αίμα, και υπέστη υποξαιμία. Υποξαιμία στον εγκέφαλο σημαίνει πως καταστρέφονται κάποια κύτταρα του εγκεφάλου, καταστρέφονται ζωτικά όργανα και θα πρέπει να δουν όταν τον ξυπνήσουν, πώς έχει η κατάσταση και κατά πόσο είναι αναστρέψιμη η κατάσταση ή όχι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η φωτοβολίδα έσκασε μέσα στο πόδι του και καιγόταν συνεχώς επί 5 λεπτά γιατί περιέχει φώσφορο. 

 

 

Την ίδια ώρα, ο 18χρονος που ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα, ανέφερε πως δεν ήθελε να την πετάξει σε ευθεία βολή, ενώ ο δικηγόρος του είπε πως επειδή πατάχθηκε και άλλη μια φωτοβολίδα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι αυτή. 

 

Ο νεαρός φέρεται μετά τα επεισόδια να επέστρεψε στο γήπεδο, ενώ ομολόγησε την πράξη του στην κοπέλα και στον αδερφό του. Ο νεαρός δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για αθλητική βία αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς ήταν ανήλικος. 

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 18χρονος αφού έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, αμέσως μετά μπήκε στο γήπεδο και ενημέρωσε σχετικά τον αδερφό του. Μάλιστα, την αμέσως επόμενη μέρα «έσβησε» το e-mail του και στη συνέχεια άλλαξε τον αριθμό του κινητού του. Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος την περασμένη Δευτέρα, 11/12, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Πού στρέφονται οι Αρχές

Παράλληλα, στον «καθοδηγητή» της επίθεσης κατά των αστυνομικών στου Ρέντη, ο οποίος μεταξύ άλλων προμήθευσε τα «πολεμοφόδια» στους χούλιγκαν, επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα φαίνεται πως έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των επεισοδίων οδηγώντας τους ταραξίες στο πάρκινγκ του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» όπου ένα άλλο άτομο είχε με αυτοκίνητο μεταφέρει τα «πολεμοφόδια» και τα οποία χορήγησε στους οπαδούς. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οριζόντια μέτρα ως ομολογία αποτυχίας 

«Φώναξαν» οι αστυνομικοί σε όλη την χώρα για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους στους Ρέντη 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This