Στην εορταστική φωτογραφία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Κέιτ Μίντλεντον και των παιδιών τους, ο Λούις είναι ακρωτηριασμένος

Που πήγε αλήθεια το δάχτυλο του μικρού Πρίγκιπα;

Must Read

Όπως κάθε χρόνο, οι royals δίνουν στη δημοσιότητα μια οικογενειακή φωτογραφία την περίοδο των εορτών για να ευχηθούν στον κόσμο, έτσι και φέτος, η οικογένεια του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, της Κέιτ Μίντλεντον και των τριών παιδιών τους, Πρίγκιπα Tζορτζ, Πριγκίπισσας Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις. Να τονίσουμε πως μετά το θάνατο της γιαγιάς του Ελισάβετ και την άνοδο στο θρόνο του πατέρα του Καρόλου, από Δούκας του Κέμπριτζ, έλαβε τον τίτλο του Πρίγκιπα της Ουαλίας, ως διάδοχος του Βρετανικού θρόνου.

Στη φετινή ασπρόμαυρη φωτογραφία της οικογένειας που ποζάρουν όλοι μαζί χαμογελαστοί με casual ρούχα, κάνοντας ένα zoom, παρατηρεί κανείς πως λείπει ένα δάχτυλο από το χέρι του μικρότερου γιου του ζευγαριού, Πρίγκιπα Λούις, κάτι το οποίο εξετάζεται αν είναι λάθος του photoshop ή αν όντως ο μικρός Πρίγκιπας έχει κάποια ιδιαιτερότητα στα χέρια του. Η φωτογραφία ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό στου Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και ο φωτογράφος που επιλέχθηκε είναι ο Josh Shinner.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This