Ισόβια στον 61χρονο για την ειδεχθή δολοφονία της συζύγου του Γεωργίας στο Ρέθυμνο

Σκότωσε την άτυχη γυναίκα επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν

Must Read

Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τον 61χρονο συζυγοκτόνο στην Κρήτη, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου (14 μαχαιριές) την 56χρονη Γεωργία στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου, τον Ιούλιο του 2022. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Τρεις ένορκοι έκριναν ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής. Μετά την απολογία του κατηγορουμένου, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για ανθρωποκτονία με δόλο καθώς σκότωσε την άτυχη γυναίκα επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν. 

«Όσα είπε ήταν απόλυτα διαφωτιστικά του συμβάντος και του χαρακτήρα του. Δεν έχει κάνει την αυτοκριτική του, δεν έχει μετανιώσει. Μας περιγράφει μια γυναίκα καταπιεστική και ζηλιάρα. Περιέγραψε όσα ο ίδιος είναι» τόνισε η εισαγγελέας.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος, που είχε προτείνει η υπεράσπιση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός ακόμη χρόνου για οπλοφορία.

Δείτε επίσης: 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This