Νέο περιστατικό με σκυλιά στην Ηλεία: Κατασπάραξαν κοπάδι προβάτων – Απειλές δέχθηκε ο κτηνοτρόφος!

Ο κτηνοτρόφος ζητά βοήθεια γιατί φοβάται για την ζωή του

Must Read

Αναταραχή έχει προκαλέσει στην Ηλεία ένα νέο συμβάν με επίθεση σκυλιών, αυτή τη φορά σε ζωντανά ενώ κινδύνεψε και κτηνοτρόφος, το οποίο έρχεται την στιγμή που το πανελλήνιο παραμένει «μουδιασμένο» από τον φρικτό θάνατο της 50χρονης σε χωριό της Θεσσαλονίκης όταν την κατασπάραξαν τρία σκυλιά του γείτονά της.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο χωριό Πελόπιο της Αρχαίας Ολυμπίας τα λυκόσκυλα του γείτονα του κτηνοτρόφου Βασίλη Κολοτσούκα μπήκαν στο ποιμνιοστάσιό του, επιτέθηκαν σε 12 πρόβατα κατασπαράζοντας τα 3 και τραυματίζοντας τα υπόλοιπα πολύ σοβαρά!

Όπως τονίζει ο ίδιος, τα ζώα χρειάζονται ευθανασία. Όταν ο ίδιος έσπευσε να δει το συμβαίνει στο στάβλο μαζί με την σύζυγό του δέχθηκε την οργή των τετράποδων και ο ίδιος και παραλίγο να τραυματιστεί. Λίγες ώρες αργότερα, ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης των σκυλιών συνελήφθη. Με θράσος την ώρα που του περνούσαν οι αστυνομικοί τις χειροπέδες αλλά και όταν αφέθηκε ελεύθερος απείλησε τον κτηνοτρόφο.

Ο κτηνοτρόφος τρέμει ακόμα και για την ίδια τη ζωή του μετά το περιστατικό και τις απειλές.

«Ζητάω από τον εισαγγελέα ή τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας να με βοηθήσουν, γιατί φοβάμαι πλέον για τη ζωή μου ή ακόμα και να πάω το παιδί μου στο σχολείο», κατέληξε.

Ο κτηνοτρόφος:

Δείτε επίσης:

Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Αυτό είναι το «μέλλον» των τσομπανόσκυλων που δολοφόνησαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This