Αποτυπώματα και DNA στον σωλήνα της ναυτικής φωτοβολίδας – Ταυτοποιήθηκε νεαρό άτομο

Το νεαρό άτομο ήταν ανάμεσα στους 424 οπαδούς που είχαν προσαχθεί

Must Read

Γενετικό υλικό και αποτυπώματα του ανθρώπου που κρατούσε την ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ στου Ρέντη έχει στην κατοχή της η Αστυνομία. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν το DNA ενός νεαρού ατόμου κοντά στην ηλικία του 18χρονου συλληφθέντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό ήταν ανάμεσα στους 424 οπαδούς που είχαν προσαχθεί από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» την νύχτα της 7ης Δεκεμβρίου. Το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν αμέσως τις δικαστικές Αρχές. Τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν εάν θα εκδώσουν ένταλμα σύλληψης.

 

 

Επιπλέον, πυρίτιδα εντοπίστηκε στο χέρι ενός ακόμη ατόμου. Ο συγκεκριμένος βρέθηκε πρόσφατα στην ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση και οι αστυνομικοί τού πήραν δείγμα για το εξετάσουν. Μολονότι έχει αρνηθεί μετ’ επιτάσεως την συμμετοχἠ ή την παρουσία του στα επεισόδια των χούλιγκαν με τα ΜΑΤ στου Ρέντη, τα στοιχεία τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Προφυλακίζεται ο 18χρονος για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού – Ζητά να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε την Πέμπτη ο 18χρονος που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη, την περασμένη Πέμπτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την σημερινή του απολογία του, ζήτησε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, καθώς η οικογένειά του δέχεται σοβαρές απειλές για την σωματική του ακεραιότητα. To αίτημά του ωστόσο δεν έγινε δεκτό από την ανακρίτρια. 

«Θα τον βιάσουμε και θα τον σκοτώσουμε αν μιλήσει!» – Απειλές στον 18χρονο και την οικογένειά του για να κρατήσει το στόμα του κλειστό!

Ο 18χρονος δηλώνει έτοιμος να δώσει πρόσωπα και ονόματα, και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τα γεγονότα της 7ης Δεκεμβρίου, την επίθεση των χούλιγκαν και τον ενορχηστρωτή της εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

 

Ο ρόλος του μάνατζερ γνωστού τράπερ

Στενεύει ο κλοιός γὐρω από τον 26χρονο μάνατζερ γνωστού ράπερ με την ΕΛ.ΑΣ να εξετάζει τις αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει στις καταθέσεις του και το άλλοθι που έδωσε για την νύχτα των επιθέσεων 150 περίπου χούλιγκαν εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ο 26χρονος εμφανίζεται σε 4 ακόμη δικογραφίες ως σεσημασμένος για περιπτώσεις οπαδικής βίας. Ειδικότερα, για επίθεση με μαχαίρι σε νεαρή χούλιγκαν του Παναθηναϊκού το 2019, στην Πετρούπολη, και για επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ το 2021, στο Μαρούσι.

Επιπλέον, ο ίδιος έχει γίνει στόχος επιθέσεων, όταν χούλιγκαν αντίπαλων ομάδων είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο και το σπίτι του.

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ από το Περιστέρι έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών καθώς αρχικά δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια στου Ρέντη και στην συνέχεια παραδέχθηκε πως μετέβη στο «Μελίνα Μερκούρη» για να αφήσει ένα πανό.

Επιπλέον, το άλλοθι που προβάλλει για την νύχτα των επεισοδίων δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και αναζητούνται οι κάμερες από το ταχυφαγείο, στο οποίο βρισκόταν όπως υποστηρίζει.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This