Νέο περιστατικό bullying στο Ηράκλειο: Χτυπούσαν μαθητή στα γεννητικά όργανα – Έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ να το σώσουν!

Οι φερόμενοι ανήλικοι δράστες και το θύμα έκαναν παρέα στην αρχή της χρονιάς

Must Read

Προτού ακόμα καταλαγιάσει ο δικαιολογημένος θόρυβος για το περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό στο Βόλο, ένας ακόμα μαθητής, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο, έπεσε θύμα άγριου bullying από άλλα παιδιά τα οποία τον χτύπησαν στα γεννητικά όργανα λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο!

Ο μικρός μαθητής, σύμφωνα με το cretaone.gr, είχε μόλις σχολάσει και πήγαινε στο σπίτι του μαζί με δύο ακόμα συμμαθητές του. Μόλις λίγα μέτρα από την πόρτα του σχολείου, περίμεναν οι φερόμενοι δράστες οι οποίοι είχαν μαζί τους και κορίτσια.

Τα παιδιά επιτέθηκαν στο θύμα και άρχισαν να το χτυπούν σε όλο το σώμα του αλλά και στα γεννητικά του όργανα. Οι φίλοι του παρενέβησαν και θέλησαν να τον γλιτώσουν και κατάφεραν να απωθήσουν κάποιους ανήλικους καθώς ξέρουν και πολεμικές τέχνες.

Οι αμούστακοι μαθητές, όμως, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν το ξύλο. Για καλή τύχη του θύματος, από το σημείο περνούσε ένα ασθενοφόρο και οι διασώστες είδαν τι συνέβαινε. Έτσι έβαλαν τη σειρήνα και πλησίασαν τα παιδιά για να σώσουν τον ανήλικο. Επίσης, παρενέβη και μία διερχόμενη οδηγός. Το χτυπημένο παιδάκι πήγε αρχικά σε σπίτι φίλου του όπου έσπευσε η μητέρα του.

Για το σοκαριστικό περιστατικό ενημερώθηκε εκπαιδευτικός ο οποίος φέρεται να δήλωσε αναρμόδιο.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι οι φερόμενοι δράστες και το θύμα έκαναν παρέα στην αρχή της χρονιάς καθώς όλοι είχαν έρθει από άλλο σχολείο. Τι μεσολάβησε κανείς δεν ξέρει…

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This