Στην 17 Νοέμβρη παραπέμπουν τα υλικά στην βόμβα στην έδρα των ΜΑΤ

«Είναι πολλά απανωτά περιστατικά και δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη»

Must Read

Προβληματισμός επικρατεί στην Ελληνική Αστυνομία για τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε την Δευτέρα πλησίον της βάσης των ΜΑΤ, στην περιοχή του Γουδή, και βρέθηκε μέσα σε μαύρη νάιλον σακούλα. Όπως εκτιμούν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η βόμβα παραπέμπει σε υποθέσεις από το παρελθόν, με μοναδική διαφορά τα δύο τάπερ αντί για ένα.

Μέσα σε…τάπερ ήταν τοποθετημένη η βόμβα κοντά στα ΜΑΤ – Τι περιείχε – Είχε φτιαχτεί με «συνταγή» από το παρελθόν

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, επισήμανε την ανησυχία που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς τα υλικά της βόμβας στην έδρα των ΜΑΤ παραπέμπουν στην μεθοδολογία της 17 Νοέμβρη.

«Χρησιμοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια ένα τάπερ. Τέτοια υλικά χρησιμοποιούσε η 17 Νοέμβρη. Είναι πολύ ανησυχητικό και γι’αυτό έχει αναλάβει έρευνα η Αντιτρομοκρατική» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο αστυνομικός από την ομάδα πυροτεχνουργών την απενεργοποίησε με τα χέρια με κίνδυνο της ζωής του. Δηλαδή, είχε δυο πυροκροτητές που θα μπορούσε εύκολα να απενεργοποιήσει τον έναν και να σκάσει ο άλλος. Είναι μια ανησυχητική εξέλιξη. Είναι πολλά απανωτά περιστατικά και δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This