Ατελείωτο μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Εντείνεται η ταλαιπωρία των οδηγών

Must Read

Για μια ακόμη ημέρα σήμερα η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας είναι στο «κόκκινο», με τους οδηγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα ατελείωτο μποτιλιάρισμα, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων.

Στην άνοδο του Κηφισού το «μπλοκάρισμα» ξεκινά από το Φάληρο, με προβλήματα να παρατηρούνται επίσης κοντά στο Σκαραμαγκά, ενώ στην Αττική Οδό καταγράφονται ακόμη και ημίωρες καθυστερήσεις, καθώς η κίνηση στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Ανθούσας μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία) ξεκινά από το ύψος της Παλλήνης και φτάνει μέχρι την Μεταμόρφωση. Στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, εξάλλου, παρατηρούνται καθυστερήσεις 15′-20′ από τον κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι την έξοδο για Λαμία.

Προβλήματα υπάρχουν και σε πολλούς εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς, παρά την καλπάζουσα ακρίβεια, πολύς κόσμος κατακλύζει τα καταστήματα για τα εορταστικά ψώνια.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί και στην Πειραιώς, στο ύψος της Τεχνόπολης, καθώς και στην παραλιακή και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. Αρκετή υπομονή, εξάλλου, χρειάζονται οι οδηγοί και στην άνοδο της Κηφισίας, όπως και στους περισσότερους παράδρομους της.

Στιγμιότυπο από την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This