Ομολόγησε ο 18χρονος τη δολοφονία του αδελφού του στη Νέα Σμύρνη: Κάρφωσε το ψαλίδι στο στήθος του για μία… μπλούζα!

Τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο που πήρε ο ένας από τον άλλον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συχνά είχαν μεταξύ τους καβγάδες και έντονες διαφωνίες

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 16χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη Νέα Σμύρνηκαθώς νωρίτερα ο 18χρονος αδελφός του θύματος ομολόγησε ότι τον σκότωσε για ασήμαντη αφορμή… 

 

 

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή. Ο 18χρονος αδελφός του συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε τον νεαρό μετά από έντονο καβγά που είχαν. Ο ίδιος δεν άργησε να λυγίσει και να παραδεχτεί ότι τον δολοφόνησε για μια… μπλούζα. Την ώρα του αιματηρού περιστατικού μέσα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Το χρονικό της δολοφονίας 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από καταγγελία για φωνές και φασαρία, σήμερα τα ξημερώματα κατέφτασε η αστυνομία και βρήκε αιμόφυρτο τον 16χρονο στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τη γιαγιά του, τη μητέρα του και τον αδελφό του. Ο ανήλικος έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε λαιμό, χέρια και θώρακα, και συγκεκριμένα από ψαλίδι. Αμέσως, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης, καθώς οι υποψίες των Αρχών από την αρχή είχαν πέσει πάνω του.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πορεία, αφού ο 18χρονος αδελφός ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον ίδιο του τον αδελφό, και μάλιστα για μια… μπλούζα! Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καβγά για μία μπλούζα. Η μανία του 18χρονου, όπως φέρεται να παραδέχτηκε, ήταν τόσο έντονη που δεν δίστασε να τραυματίσει θανάσιμα τον ίδιο του τον αδερφό του με ψαλίδι! Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν και 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι και να κυνηγάει τον αδερφό του. Κάποια στιγμή ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι, το πήρε στα χέρια του και κατάφερε ένα χτύπημα στον 16χρονο. Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.  

 

Διαβάστε ακόμα:

Μυστήριο στη Νέα Σμύρνη: 16χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Παρόντες τη μοιραία στιγμή η μητέρα και ο αδερφός του! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This