«Με κλείδωνε στην ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό» – Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την απολογία του 16χρονου πατροκτόνου

«Μας βασάνιζε, μας κακοποιούσε χρόνια»

Must Read

Συγκλονίζει η απολογία του 16χρονου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στην είσοδο του σπιτιού τους στα Καλύβια. Ο ανήλικος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, περιέγραψε την βία που έχει υποστεί από το θύμα ενώ δήλωσε ανακουφισμένος και ελεύθερος.

«Μας βασάνιζε, μας κακοποιούσε χρόνια» δήλωσε ο 16χρονος πατροκτόνος, κάτι που επιβεβαίωσαν τόσο η μητέρα όσο και ο αδελφός του.

«Ήθελα να φύγω από το σπίτι, αλλά δεν μπορούσε η μητέρα μου να μας έχει όλους μαζί. Δεν ξέρω πόσες φορές τον μαχαίρωσα. Μου είπε, νομίζω, “γιατί με σκοτώνεις;”. Κατέβαινε τις σκάλες και συνέχιζα να τον μαχαιρώνω. Το προηγούμενο βράδυ το είχα σκάσει από το σπίτι κι αυτό για εκείνον ήταν μεγάλο παράπτωμα. Ήξερα ότι όταν θα γυρίσει θα με κάνει να υποφέρω, όπως συνήθιζε να κάνει. Τόσα χρόνια μόνο ξύλο έβλεπα. Με κλείδωνε στην ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό» εξήγησε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Το βράδυ της Παρασκευής ο 16χρονος ήταν μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του στο κέντρο της Αθήνας. Τότε, τηλεφώνησε το θύμα και -όπως είπε στην απολογία του ο πατροκτόνος- για μια ακόμη φορά τούς έβρισε και τους μίλησε με επιτιμητικό τόνο. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι τους στα Καλύβια, ο ανήλικος περίμενε με δύο μαχαίρια τον πατέρα του στην είσοδο και τον σκότωσε.

«Αφού κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ μετά από όλα όσα είχα τραβήξει, είμαι χαρούμενος» δήλωσε στην απολογία του και πρόσθεσε: «Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Όμως αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This