Πέραμα: Βίντεο τραβούσε η 22χρονη την ώρα του σφοδρού τροχαίου – «Αλέξανδρε δεν έχω πόδια»!

«Το πρώτο πράγματα που σκέφτηκα, ήταν το παιδί μου...»

Must Read

Ένα σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη σφοδρή σύγκρουση στη λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα όπου έχει καταγραφεί η στιγμή που συνέβη το -παραλίγο μοιραίο- τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ακρωτηριάστηκαν ο 28χρονος Αλέξανδρος και η 22χρονη Ηλιάνα, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Η 22χρονη, η οποία έχασε και τα δυο της πόδια στο τροχαίο που σημειώθηκε ξημερώματα Χριστουγέννων, περιγράφει στην εκπομπή «Live News» την περιπέτειά της, αναφέροντας πως έτυχε να τραβάει βίντεο με το κινητό της την ώρα που ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με φόρα πάνω στην προστατευτική μπάρα.

Στο εν λόγω βίντεο-ντοκουμέντο έχουν καταγραφεί τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο πέσει πάνω στις μπάρες. Για την ακρίβεια, το όχημα έπεσε πάνω στο σημείο όπου ενώνονται οι μπάρες, οι οποίες μετατράπηκαν σε «ξυράφια» για τον 28χρονο οδηγό και την 22χρονη συνοδηγό του, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού. «Με το που “σκάσαμε” στη νησίδα μου λέει ο Αλέξανδρος “Ηλιάνα πρέπει να τα ‘χω κόψει όλα”. Και κοιτάω κάτω και του λέω: “Αλέξανδρε δεν έχω πόδια”», αναφέρει η κοπέλα και συγκλονίζει.

Η ίδια παραδέχεται ότι πήγαιναν με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα. «Αν δεν ήταν τόσα τα χιλιόμετρα, ίσως τώρα να είχα και τα δύο μου πόδια», μονολογεί και προσθέτει πως «το πρώτο πράγματα που σκέφτηκα, ήταν το παιδί μου. Αν δεν φορούσαμε ζώνη, με 220 χιλιόμετρα, τώρα δε θα μιλούσαμε».

^
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This