«Ματωμένα» Χριστούγεννα με «θυσίες» νέων στην άσφαλτο – Δύο «έφυγαν», δύο άλλοι ακρωτηριάστηκαν και παλεύουν

Σοκαριστικό βίντεο από το Πέραμα – «Αντίο» στον 18χρονο Γιάννη και τη 17χρονη Παναγιώτα που «έσβησαν» στα Βριλήσσια

Must Read

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Τα όσα συμβαίνουν στους δρόμους της Ελλάδας είναι ένας πραγματικός αποδεκατισμός, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να σκοτώνονται κάθε μέρα, ενώ τα τροχαία που σημειώνονται είναι εκατοντάδες.

Μόνο τα ξημερώματα των Χριστουγέννων καταγράφηκαν δύο νεκροί και δύο πολύ σοβαρά τραυματίες, σε τροχαία που σημειώθηκαν σε Βριλήσσια και Πέραμα, ενώ είχαμε έναν ακόμη νεκρό (ένας 78χρονος ψάλτης) μετά από τροχαίο έξω από τα Γιαννιτσά.

Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Νοέμβριο σημειώθηκαν σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.  5.985 τροχαία, εκ των οποίων τα 661 ήταν θανατηφόρα ή πολύ σοβαρά, με 341 νεκρούς και 392 ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί βαριά!

.
.

Ο Γιάννης και η Παναγιώτα

Λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, φίλοι του 18χρονου Γιάννη και της 17χρονης Παναγιώτας που έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε εκτός πορείας με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» σε μια μάντρα αφού πρώτα χτύπησε πάνω σε μια κολόνα, βρέθηκαν στο σημείο που σκοτώθηκαν τα δύο παιδιά.

Είχαν ένα πανό που έγραφε «Καλό παράδεισο Παναγιώτα και Γιάννη θα είστε για πάντα στην καρδιά μας», άναψαν κεριά και άφησαν λίγα λουλούδια για τους δύο νέους.

Φίλοι και γνωστοί των παιδιών αφήνουν λευκά τριαντάφυλλα (video capture)
Το πανό που κρέμασαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος (video capture)

Οι περιγραφές των κατοίκων της περιοχής για το σφοδρό τροχαίο που έκανε το αμάξι μια κομμένη στα δύο άμορφη μάζα σιδερικών, είναι πραγματικά συγκλονιστικές…

«Έρχονταν τα παιδιά από Πεντέλης προς Κλεισθένους. Του έφυγε το αυτοκίνητο και πήγαν και χώθηκαν μέσα στη μάντρα. Πέθαναν ακαριαία και τα δύο. Άκουσα κατευθείαν το “γκαπ” και άρχισαν τα σκυλιά να γαβγίζουν, ούρλιαξαν. Κατέβηκα λίγο κάτω αλλά δεν ήθελα να πάω κοντά, ήταν κι άλλος κόσμος δίπλα στο αμάξι. Ανάμεσα στην κολώνα και στο σίδερο καρφώθηκε. Λογικά πήγαινε προς Γέρακα. Το μπροστινό αριστερό μέρος το έκοψε η Πυροσβεστική για να τους βγάλει. Έκοψαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να τους βγάλουν. Τους είδα που τους κατέβασαν κάτω νεκρούς και τους δύο. Τους σκέπασαν με ένα λευκό σεντόνι και μετά επειδή πλημμύρισε το ένα με αίμα του έβαλαν την ζελατίνα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ πλάνα από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού έπαιξε το Mega.

.

Άλλος κάτοικος της περιοχής μίλησε επίσης για τα όσα σοκαριστικά είδε:

«Το πρωί, γύρω στις 5:00, ήμουν στο σπίτι που μένω απέναντι και άκουσα ένα κραδασμό μεγάλο και μετά από δύο λεπτά βγήκα έξω και δυστυχώς βρήκα το αυτοκίνητο να είναι διπλωμένο. Η πρώτη μας κίνηση ήταν να πάρουμε το 166 και την Αστυνομία όσο γρηγορότερα γινόταν. Το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα δύο. Ουσιαστικά είχε γίνει ένα κομμάτι. Χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε όλο μέσα στη μάντρα. Με την πρώτη ματιά ήταν σοκαριστικό το θέαμα. Βγήκα έξω και είδα το αμάξι σε τι κατάσταση ήταν και πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο. Η μεριά του οδηγού είχε σκάσει πάνω στην κολώνα. Μέσα μου το πίστευα ότι ήταν νεκροί. Ο θόρυβος ήταν κάτι σαν έκρηξη που χτύπησε πάνω σε ένα δυνατό σημείο».

Πέραμα: Ακρωτηριάστηκαν ο 28χρονος και η 22χρονη και παλεύουν στη ΜΕΘ του ΠΓΝ «Αττικόν»

Το άλλο σοκαριστικό τροχαίο της ημέρας έγινε στη λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος με συνοδηγό την 22χρονη κοπέλα του, ξέφυγε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω στην προστατευτική μπάρα.

Η προσπάθεια της Πυροσβεστικής ήταν αγωνιώδης για να απεγκλωβίσει τους δύο νέους μιας και όπως θα δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο του npress.gr η μπάρα έχει κυριολεκτικά μπει μέσα στο αμάξι κόβοντας τα πόδια και των δύο.

Στο ΠΓΝ «Αττικόν» όπου τους μετέφερε το ασθενοφόρο, υποβλήθηκαν σε επέμβαση, αλλά δυστυχώς η 22χρονη έχασε και τα δύο της πόδια.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δίνουν μάχη να σώσουν το ένα πόδι του 28χρονου, καθώς κι αυτός ακρωτηριάστηκε

Η μάχη που δίνουν τώρα οι δύο νέοι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, είναι για τη ζωή τους…

video capture
.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This