Τραγωδία με δύο νεκρά παιδιά στα Βριλήσσια ανήμερα των Χριστουγέννων: Δεν φορούσαν ζώνη!

Πώς έγινε το τρομερό τροχαίο. Το αυτοκίνητο ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε σε νησίδα, καρφώθηκε σε κολώνα και διαλύθηκε

Must Read

Δύο νεαρά παιδιά νεκρά στον βωμό της ασφάλτου στο θανατηφόρο τροχαίο των Βριλησσίων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φορούσαν ζώνες, ενώ το ΙΧ φέρεται να καρφώθηκε σε κολώνα. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τα τρία τροχαία που σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε Βριλήσσια, Πέραμα και Παγκράτι. Στις 5:10 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος με συνοδηγό τη 17χρονη έφυγε από την πορεία του, χτύπησε αρχικά σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια καρφώθηκε σε κολώνα. Το τροχαίο έγινε στην οδό Αναπαύσεως. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν ζώνη. 

Ωστόσο, οι πληροφορίες από νωρίς το πρωί είναι συγκεχυμένες. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μία 18χρονη νεκρή και έναν 17χρονο νεκρό, στη θέση του συνοδηγού. Τα τελευταία δεδομένα πάντως οδηγούν στο ότι πρόκειται για έναν 18χρονο οδηγό και μία 17χρονη συνεπιβάτιδα. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες που ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο νεαρούς. Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

 

Δύο σοβαρά τραυματίες στο Πέραμα

Ακολούθησε και δεύτερο τροχαίο τα ξημερώματα, επί της λεωφόρου Σχιστού στο Πέραμα. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 28χρονος και μια 22χρονη και κινούνταν επί της λεωφόρου Σχιστού εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα έπειτα από επιχείρηση της πυροσβεστικής και μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα σε νοσοκομείο. Στη σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων στα Βριλήσσια: Νεκροί 17χρονος έφηβος και 18χρονη κοπέλα 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This