Χωρίς φώτα το αεροδρόμιο στην Κάρπαθο – Κατέληξε ασθενής λόγω καθυστερημένης αεροδιακομιδής

Αεροσκάφος του ΕΚΑΒ που επρόκειτο να παραλάβει τον 63χρονο δεν προσγειώθηκε

Must Read

Εξοργιστικά και επονείδιστα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα 2.0 του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την έλλειψη ασθενοφόρων, την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία, ένα νέο περιστατικό… μπανανίας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο της κυβερνητικής απαξίωσης και εγκατάλειψης στην χώρα.

Στην Κάρπαθο ένας 63χρονος έχασε την ζωή του καθώς καθυστέρησε η αεροδιακομιδή του. Ο λόγος είναι αδιανόητος για πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος: Αεροσκάφος του ΕΚΑΒ που επρόκειτο να παραλάβει τον ασθενή δεν προσγειώθηκε, διότι τα φώτα του διαδρόμου αποπροσγείωσης στο αεροδρόμιο του νησιού δεν λειτουργούσαν!

Ο άνδρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπάθου το μεσημέρι των Χριστουγέννων και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα. Οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στην Ρόδο.

Με το ΕΚΑΒ και συνοδεία καρδιολόγου έφτασε ο ασθενής στο αεροδρόμιο Καρπάθου, ωστόσο, δεν λειτουργούσαν τα φώτα και επέστρεψε στο Νοσοκομείο Καρπάθου, 14 χλμ. μακριά από το αεροδρόμιο.

Έπειτα από 5-6 ώρες τα φώτα άναψαν στο αεροδρόμιο και ο 63χρονος πέταξε για Ρόδο. Προτού, όμως, φτάσει στο νοσοκομείο κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

 

«Ξέρουμε πολύ καλά πόσο επιβαρυμένη ήταν η κατάσταση της υγείας του. Αυτό που ζητάμε τώρα είναι να γίνει έρευνα από την Εισαγγελία Ρόδου, για να δούμε αν όλοι έκαναν την δουλειά τους όπως έπρεπε. Αν όχι, όμως, να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα ο πεθερός μου, από τέτοιου είδους καταστάσεις. Και το μοναδικό ζητούμενο είναι να μην βρεθεί άλλος στην θέση του» δήλωσε ο γαμπρός του εκλιπόντος στην «Ροδιακή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This