Αμετανόητος ο «δράκος των Εξαρχείων»!

Must Read

Αμετανόητος εμφανίζεται ακόμη μία φορά ο «δράκος των Εξαρχείων», αφού εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, ακόμη και μέσα από τις Φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται. Αυτήν τη φορά επιτέθηκε σε δύο υπαρχιφύλακες μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, σπέρνοντας τον πανικό, με αφορμή ένα… κελί!

Ο 23χρονος Mohamed A. από τη Συρία, που είχε σπείρει τον φόβο και τον τρόμο πριν από μερικούς μήνες, καθώς είχε αποπειραθεί να βιάσει επτά γυναίκες σε περιοχές της Αττικής, αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο, ωστόσο παραμένει αμετανόητος, αφού όχι μόνο δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, αλλά συνέχισε να επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων, με σκοπό να τις βιάσει. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκε και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, όπου φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργείται βάσει πρωτοκόλλου στους κρατουμένους, ο 23χρονος επιτέθηκε σε δύο υπαρχιφύλακες. Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή δεν ήθελε να μπει σε κελί σε πτέρυγα των φυλακών. Τελικά οδηγήθηκε κατευθείαν στο πειθαρχείο της φυλακής, ενώ φέρεται ότι ήταν και εριστικός απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επιδεικνύοντας συνεχώς επιθετική συμπεριφορά.

«Στις 12 Ιουλίου του 2023 με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών αποφασίστηκε να αποφυλακιστεί με δύο περιοριστικούς όρους: υποχρεωτική διαμονή στη δομή της Μαλακάσας και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα: κάθε 1η, 10η και 20ή ημέρα. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023 και στις 18 Νοεμβρίου επιτέθηκε σε ανήλικη στην οδό Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια. Ακολούθησαν άλλες έξι επιθέσεις, με τα θύματα να δίνουν την ίδια περιγραφή, κάνοντας λόγο για έναν άνδρα ξανθό, με γαλάζια μάτια, μέτριου αναστήματος. Οταν συνελήφθη, στην πλατεία Κάνιγγος, ήταν και πάλι αμετανόητος, ενώ ζήτησε από τις δικαστικές Αρχές να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η συμπεριφορά του και εντός της φυλακής δείχνει ότι δεν έχει σταματήσει να προκαλεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το σκεπτικό.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν νεαρό που είχε χαρακτηριστεί από τις δικαστικές Αρχές εξαιρετικά επικίνδυνος. Μάλιστα, όταν συνελήφθη, πριν από περίπου έναν μήνα, βρισκόταν σε παραλήρημα και έλεγε στους αστυνομικούς: «Τα έχω κάνει όλα και, όταν βγω, θα τα ξανακάνω». «Ημουν στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς (σ.σ.: τους αστυνομικούς) και από τους δικαστές» είχε αναφέρει ο «δράκος των Εξαρχείων» προσθέτοντας: «Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This