Ανατροπή στην απόλυση του σεφ στην Γαλλία για καψόνι σε εργαζόμενο – Τι συνέβη

«Ήταν μια πλάκα μεταξύ φίλων»

Must Read

To φερόμενο θύμα με ένα «εξευτελιστικό καψόνι» από βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ στην Γαλλία αρνείται ότι υπήρξε τέτοιο περιστατικό. «Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες σε βάρος του πρώην σεφ μου, του Ορελιάν Λαρζό» έγραψε στο Instagram ο νεαρός εργαζόμενος.

Σάλος στην Γαλλία: Περιώνυμος σεφ απολύθηκε για «εξευτελιστικό καψόνι» σε εργαζόμενο

Ο 31χρονος Γάλλος μάγειρας απολύθηκε από το πολυτελές εστιατόριο Hôtel du Palais ξενοδοχείου της αλυσίδας Hyatt στην Μπιαρίτς καθώς κατηγορήθηκε για κακοποίηση υπαλλήλου και συγκεκριμένα: Επί πολλές ώρες ο νεαρός εργαζόμενος ήταν δεμένος γυμνός σε μια καρέκλα, με ένα μήλο στο στόμα και ένα καρότο ανάμεσα στους γλουτούς. Παρόντες ήταν ο Λαρζό και οι συνεργάτες του, οι οποίοι βιντεοσκοπούσαν το καψόνι.

«Ένα καρότο ανάμεσα στους γλουτούς; Αλήθεια; Αλήθεια; Επίθεση; Όλα αυτά είναι ψέματα» δήλωσε το φερόμενο θύμα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξε ότι επρόκειτο για «μια πλάκα μεταξύ φίλων».

Από την πλευρά του ο Γάλλος σεφ ανέφερε ότι «τα καταγγελλόμενα γεγονότα δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια» και δήλωσε «συντετριμμένος από τις επιθέσεις σε βάρος της τιμής και της υπόληψής του».

«Καταδικάζω κάθε μορφή κακομεταχείρισης, καψονιών ή εξευτελισμού (…) και ποτέ δεν θα εμπλακώ σε τέτοια συμπεριφορά» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This