Μεσολόγγι: «Κενά» στην κατάθεση του 50χρονου για την εξαφάνιση του 31χρονου – Άκαρπες οι έρευνες

Must Read

Για τρίτη ημέρα σήμερα συνεχίστηκαν οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν όταν πήγε για κυνήγι με έναν φίλο του στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου, με τις έρευνες, ωστόσο, να παραμένουν άκαρπες.

Μέχρι και τη δύση του ηλίου, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης, αποτελούμενες από επαγγελματίες και δεκάδες εθελοντές, συνέχιζαν με αμείωτο ρυθμό την επιχείρηση εντοπισμού του νεαρού άντρα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Οι πάντες, πλέον, περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του, η οποία θα γίνει αύριο, Δευτέρα 8/1, με την ελπίδα να βρεθούν επιπλέον στοιχεία, ούτως ώστε να εξεταστεί σε ποια σημεία της περιοχής υπάρχουν τα τελευταία στίγματα που φαίνονται στις κεραίες των τηλεφωνικών επικοινωνιών, βάσει της διαδρομής που ακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης.

^
Στο μεταξύ, ο 50χρονος κρεοπώλης και φίλος του Μπάμπη, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι τον μετέφερε το σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην διασταύρωση των ΤΕΙ, και από εκεί θα τον παραλάμβανε κάποιο άλλο φιλικό του πρόσωπο. Θυμίζουμε πως ο 50χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς, κατόπιν έρευνας στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, ενώ, σύμφωνα με δήλωση του θείου του 31χρονου, οι δυο τους είχαν «οικονομικές διαφορές», καθώς ο κρεοπώλης χρωστάει στον ανιψιό του 17.000 ευρώ, που του είχε δανείσει εδώ και έναν χρόνο.

Επιπλέον σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν κάποια «κενά» στους χρόνους, αλλά και στη διαδρομή που ισχυρίζεται ότι ακολούθησε ο 50χρονος, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του. Την ίδια ώρα, η αδερφή του αγνοούμενου υποστηρίζει τα εξής: «ο αδερφός μου δεν είχε άλλους γνωστούς για κυνήγι εδώ στο Μεσολόγγι. Ένας που είχε για κυνήγι ήταν εκτός Μεσολογγίου και οι άλλοι του οι φίλοι δεν κυνηγάνε».

Το κινητό, το αυτοκίνητο, το μαχαίρι που εντόπισαν στο αμάξι του 50χρονου, αλλά και τα ρούχα που βρήκαν στο σπίτι του κατασχέθηκαν και όλα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της αστυνομίας και ίσως δώσουν απαντήσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά για τις αστυνομικές αρχές.

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This