Δίπλωσε νταλίκα στο Δερβένι!

Έφραξε ο δρόμος

Must Read

Τα απόνερα της κακοκαιρίας. Μία νταλίκα δίπλωσε στην κυριολεξία την Κυριακή στο ύψος του Δερβενίου στην Θεσσαλονίκη στο ρεύμα προς Καβάλα! Το τροχαίο σημειώθηκε πριν την έξοδο για τα Λαγυνά. Το βαρύ όχημα έκλεισε όλο το οδόστρωμα φράζοντας και τα δύο ρεύματα, την άνοδο και την κάθοδο, καθώς έσπασε ακόμη και το τσιμεντένιο στηθαίο που τα διαχωρίζει! Ήταν τέτοια η πρόσκρουση που το σκηνικό προκάλεσε την έντονη ανησυχία όσων βρέθηκαν στο σημείο. Δεν αναφέρθηκε κάτι σοβαρό για τον οδηγό.

Στην περιοχή έσπευσαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ για πολλή ώρα είχε μπροκλαριστεί η κίνηση προς Καβάλα, ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξαγόταν και η κίνηση προς Θεσσαλονίκη. Τρία οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές λόγω του τροχαίου ατυχήματος. Τα δύο στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την νταλίκα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ ένα άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα υπέστη υλικές ζημιές από τα θραύσματα που εκτοξεύτηκαν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This