Επέστρεψαν οι εκδρομείς στην Αθήνα: Στο «κόκκινο» από νωρίς οι κεντρικές οδικές αρτηρίες

Το «χάος» στον Κηφισό - Που αλλού καταγράφονται καθυστερήσεις

Must Read

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η περίοδος των γιορτών, με τους Αθηναίους να επιστρέφουν πίσω στην πόλη και στις εργασίες του. Όπως ήταν φυσικό, επέστρεψε και η…κίνηση, με τους οδηγούς να οπλίζονται με υπομονή, στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου.

Από νωρίς το πρωί εντοπίζονται και πάλι καθυστερήσεις στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα.  Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη δυσκολία είναι στην κάθοδο του Κηφισού με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και και το ύψος των ΚΤΕΛ λόγω ενός τροχαίου.
Στην άνοδο του Κηφισού δυσκολίες από Περιστέρι μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Αττική Οδό τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, όσο και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κίνηση παρατηρείται και στην παραλιακή προς Πειραιά, στην Μεσογείων, από το ύψος του Χολαργού, αλλά και στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα. Παράλληλα, καθυστερήσεις καταγράφονται στην Πέτρου Ράλλη, από το ύψος της Θηβών, στην Λ. Κηφισίας στο ρεύμα της ανόδου, από το ύψος του Νέου Ψυχικού, αλλά και στην κάθοδο, από το ύψος Αμαρουσίου. Τέλος, κίνηση έχει και στην Λ. Συγγρού (άνοδος), από το ύψος Λαγουμιτζή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This