Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποκάλυψε γιατί φοράει μαύρα ρούχα από το 1990

Must Read

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» το πρωί της Κυριακής και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν έχει βγάλει τα μαύρα ρούχα εδώ και 34 ολόκληρα χρόνια.

«Αν δεις όλες μου τις εμφανίσεις από τις 30 Ιουνίου του 1990 και έπειτα το 99% των ενδυματολογικών μου επιλογών είναι μαύρα φοράω μαύρα, λόγω του θανάτου του πατέρα μου. Πέθανε 57 χρονών, έξι μέρες αφότου είχα παντρευτεί. Η γυναίκα μου η πρώτη ήταν έγκυος και ο πατέρας μου πάνω σε ένα γλέντι που έκανε στην Ασπροβάλτα ξαφνικά έμεινε. Ο θάνατός του μου άλλαξε τα πάντα. Μερικές φορές, όταν χάνουμε τους ανθρώπους καταλαβαίνουμε την απώλεια και πόσο πολύ τους αγαπούσαμε.

Με τον πατέρα μου είχα μια πάρα πολύ έντονη σχέση. Του χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί στα 20 μου, όταν απολύθηκα από τον στρατό, ήμουν ένας έτοιμος για εργασία άνθρωπος. Μου στοίχισε πάρα πολύ γιατί έχασα τον άνθρωπό μου και προσφάτως έχασα και τη μητέρα μου και είμαι ορφανό παιδί. Ο πατέρας μου είναι ακόμη το σημείο αναφοράς μου. Είχα την τύχη και την ευτυχία να έχω πολύ καλό σόι. Θείες! Ήμουν το μόνο αγόρι στην οικογένεια και η αδυναμία όλων» είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This