Συνελήφθη 53χρονη φυγόποινη στον Γέρακα – Κρυβόταν σε «δωμάτιο πανικού» πίσω από το πλυντήριο  

Must Read

Μέσα σε αυτοσχέδιο «δωμάτιο πανικού» κρυβόταν μια 53χρονη φυγόποινη που εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς στον Γέρακα.

Η 53χρονη γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κάθειρξη 10 ετών και 56.000 ευρώ χρηματική ποινή, καθώς είχε βοηθήσει μια αλλοδαπή χωρίς έγγραφα να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, συνελήφθη μέσα στην ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει η ίδια στο σπίτι της, προκειμένου να κρυφτεί από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Γέρακα το μεσημέρι του Σαββάτου, η 53χρονη εντοπίστηκε κρυμμένη μέσα στην αυτοσχέδια κρύπτη και αφού  συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ.:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This