Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 57χρονος που μαχαίρωσε τον 80χρονο πατέρα του

Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει

Must Read

Στην φυλακή θα οδηγηθεί προσωρινά ο 57χρονος από τα Χανιά ο οποίος στις 28 Δεκεμβρίου είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 80χρονο πατέρα του στο σπίτι του τελευταίου.

Σήμερα ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί.

Δείτε φωτογραφίες:

Τι ισχυρίστηκε

Σύμφωνα με το neakriti.gr, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η οποία κράτησε περισσότερο από τέσσερις ώρες τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον γιο στην επίθεση δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Πηγές αναφέρουν πως πατέρας και γιος είχαν εμπλακεί σε καβγά, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να συμβεί το κακό.

Τον 79χρονο βρήκε τραυματισμένο στο σπίτι του την επόμενη μέρα ο δεύτερος γιος του. Ο ηλικιωμένος ο οποίος έφερε τραύματα στο πρόσωπο και μια μεγάλη πληγή στο θώρακα άντεξε ένα ολόκληρο βράδυ χωρίς βοήθεια.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This