Στο «κόκκινο» οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αττικής – Δείτε πού καταγράφονται καθυστερήσεις

Must Read

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής, αφού από νωρίς το πρωί επικρατεί το απόλυτο «χάος».

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται αυτήν την ώρα στην άνοδο του Κηφισού από την Ιερά Όδο μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Λυκόβρυση μέχρι τη Νέα Ιωνία. Παρόμοια και η εικόνα στη Λεωφόρο Αθηνών, και στα δύο ρεύματα, από τον Σκαραμαγκά έως και το Περιστέρι. Στο «κόκκινο» η κίνηση και στην Ιερά Οδό, όπως και στη Θηβών από Περιστέρι έως και Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Αττική Οδό, με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τα 15 λεπτά από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Ομοίως, και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This