Στα…λευκά η Βόρεια Ελλάδα – Ψυχρή «εισβολή» σε Φλώρινα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Κλειστά τα σχολεία και στην Σαμοθράκη

Must Read

Στα λευκά ντύθηκαν πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, αφού η ψυχρή εισβολή, των τελευταίων ωρών, συνοδεύτηκε από χιονόπτωση και χαμηλές τσουχτερό κρύο.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και η Δυτική Μακεδονία μετατράπηκε σε ένα απέραντο λευκό τοπίο. Στην Φλώρινα, δρόμοι, στέγες σπιτιών και πλατείες καλύφθηκαν από το χιόνι, με την μετακίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται με δυσκολία ακόμη και με αλυσίδες και χιονολάστιχα.

Στα παρακάτω βίντεο του kozanimedia.gr, βλέπουμε το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί στη Φλώρινα, λίγο μετά τις 09:30.

 

Άσπρη μέρα είδαν και σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Το νέο κύμα κακοκαιρίας δείχνει τα δόντια του και στην Κοζάνη και Πτολεμαΐδα από τις πρώτες πρωινές ώρες, με χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ήδη σε αρκετά σημεία το έχει «στρώσει» κανονικότατα, χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής να υπάρχουν αναφορές για προβλήματα. Στην Κοζάνη, στο ύψος του Μαυροδεντρίου η χιονόπτωση από νωρίς το πρωί σήμερα ήταν πυκνή.

Κλειστά τα σχολεία στην Σαμοθράκη

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τα σχολεία της Σαμοθράκης. Παράλληλα, λόγω του χιονιά ακυρώθηκε και το δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο για τις 9 σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς Σαμοθράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This