O Σάκης Ρουβάς έφαγε πανέρια με λουλούδια στη μούρη-Η αντίδρασή του σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

Must Read

Ο Σάκης Ρουβάς, τραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται το κομμάτι «Εμένα Θες» όταν εκσφενδονίστηκαν μερικά πανέρια με λουλούδια προς το μέρος του που τον πέτυχαν στο πρόσωπο.

Το στιγμιότυπο, απαθανατίστηκε και ανέβηκε στο Tik Tok με λεζάντα “Πως μου μπήκε το 2024” και έγινε αμέσως viral. Aυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν η αντίδραση του τραγουδιστή ο οποίος έμεινε απολύτως ψύχραιμος και συνέχισε να τραγουδάει.

Σε αντίστοιχο περιστατικό, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε αντιδράσει εντελώς διαφορετικά. Είχε σταματήσει να τραγουδάει και κοιτούσε με αυστηρό ύφος το θαμώνα που του πέταξε τα πανέρια.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This