Μεσολόγγι: Άφησαν ελεύθερο τον χασάπη για το μαχαίρι και τον προσήγαγαν ξανά για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Ο 51χρονος λέει τώρα ότι έχει... κενά μνήμης

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του ο κρεοπώλης, το άτομο που είχε για τελευταία φορά τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο την περασμένη Πέμπτη στο Μεσολόγγι, ωστόσο στη συνέχεια προσήχθη ξανά από τις αρχές, για την υπόθεση της εξαφάνισης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος που πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς, φέρεται να υποστηρίζει τώρα ότι έχει κενά μνήμης και δεν θυμάται τι συνέβη όταν άφησε τον 31χρονο Μπάμπη στα ΤΕΙ, προκειμένου να τον παραλάβει κάποιος άγνωστος φίλος για να πάνε για κυνήγι στη λιμνοθάλασσα.

«Από την ώρα που τον άφησα και για μία ώρα ώσπου να να πάω στο σπίτι μου δε μπορώ να θυμηθώ πού ήμουν και τι έκανα» υποστηρίζει ο 51χρονος χασάπης.



Την ίδια στιγμή, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ξεψαχνίζουν το κινητό τηλέφωνο του υπόπτου, φέρεται να έχουν εντοπίσει ότι ο 51χρονος κινήθηκε σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που υποστήριξε.



Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από την άρση απορρήτου διαπιστώθηκε ότι ο χασάπης επικοινώνησε για 12 δευτερόλεπτα με τον Μπάμπη, προτού πάει να τον συναντήσει.

Το ένα ψέμα μετά το άλλο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο 51χρονος, αν και κρατά σκληρή στάση, πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους έμπειρους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, χθες «συνελήφθη ψευδόμενος» ακόμη και για τον τόπο της μοιραίας μετάβασης στα ΤΕΙ Μεσολογγίου στα οποία φέρεται ότι οδήγησε τον άτυχο αγνοούμενο φίλο του στις 20.30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Αδιάψευστος μάρτυρας οι κάμερες καταστημάτων, που αποτυπώνουν το μαύρο τζιπάκι Suzuki Samurai να κινείται και να το σταθμεύει το ίδιο διάστημα ο 51χρονος κρεοπώλης σε διάφορα σημεία του κέντρου της ηρωικής πόλης. Οπως αποκάλυψε η «Espresso», o χασάπης, στον οποίο ο αγνοούμενος είχε δανείσει περίπου 20.000 ευρώ, έσβησε τις μοιραίες ώρες τα δεδομένα γεωεντοπισμού-διαδρομής που διαθέτει το κινητό του τηλέφωνο, και όχι μόνο αυτό. Διέγραψε επίσης τα μηνύματα που αντάλλαξε το μοιραίο απόγευμα με τον Μπάμπη Κουτσίκο, αλλά και τις εξερχόμενες – εισερχόμενες κλήσεις. Και παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που τον ανακρίνουν, όχι μόνο δεν τους δίνει κάποια εξήγηση, αλλά δείχνει και… έκπληκτος.

Ο χασάπης είναι «σφίγγα» και πλέον οι διωκτικές Αρχές εναποθέτουν τις ελπίδες τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών, όπου μεταφέρθηκαν ήδη το τζιπάκι του αλλά και η… προχωρημένη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου, από την οποία ειδικοί επιστήμονες προσπαθούν να ανακτήσουν χρήσιμες διαγραμμένες πληροφορίες αλλά και τον χάρτη των κινήσεων-διαδρομής του 51χρονου. Ο χασάπης υποστηρίζει πως στις 21.30 της περασμένης Πέμπτης γύρισε στο σπίτι του και αφού είχε αφήσει τον Μπάμπη στα ΤΕΙ, προκειμένου να τον παραλάβει κάποιος άγνωστος φίλος για να πάνε για κυνήγι αγριόπαπιας στη λιμνοθάλασσα. Ο 51χρονος όπως και ο 31χρονος διαμένουν στον συνοικισμό του Αγίου Θωμά, μια απόσταση δώδεκα λεπτών με το αυτοκίνητο μέχρι τα ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό προς το Αντίρριο.

Το μαύρο τζιπάκι Suzuki Samurai ξεψαχνίζεται με ειδικές ακτίνες μην τυχόν και εντοπιστούν κηλίδες αίματος και DNA που ανήκουν στον άτυχο Μπάμπη, τον 31χρονο που σήμερα θα επέστρεφε στην Ιταλία, στην εταιρία φωτοβολταϊκών όπου εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Μέρος των οικονομιών του είχε δανείσει στον χασάπη για να αγοράσει κρέατα εν όψει εορτών, καθώς ο επαγγελματίας τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε οικονομική στενότητα. Η Αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό ο 31χρονος να αξίωσε μέρος ή το σύνολο των μετρητών που του δάνεισε, με αποτέλεσμα ο κρεοπώλης να έρθει σε σφοδρή ρήξη με τον φίλο του. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να εξηγήσει την «αψυχολόγητη» ενέργεια του χασάπη -με αγνοούμενο τον φίλο του- να σηκωθεί το επόμενο πρωί και να μεταβεί για κυνήγι στην Κλέπα της ορεινής Ναυπακτίας για κυνήγι. Μάλιστα, ο ίδιος έχει κατονομάσει και γνωστό του ντόπιο κάτοικο που τον συνάντησε εκεί.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται και το smart watch του 31χρονου, που ήταν συνδεδεμένο με το κινητό του τηλέφωνο και κατέγραφε όλες τις κινήσεις του. Το «έξυπνο» ρολόι ο Μπάμπης το είχε αφήσει στο σπίτι γιατί είχε αδειάσει η μπαταρία του, όμως για να έχει «επαφή» η συσκευή με το κινητό πρέπει αυτή να είναι ορατή ολίγων μέτρων μέσω Bluetooth. Το υποτιθέμενο ραντεβού πάντως στα ΤΕΙ ήταν πενήντα μέτρα απ’ την ταβέρνα όπου εργάζεται η μητέρα του 31χρονου, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί και η μία από τις δυο αδελφές του. Το λογικό θα ήταν ο 31χρονος να περνούσε για ένα «γεια», αφού έλειπε στην Ιταλία, κάτι που προκάλεσε μεγάλη απορία στον καταστηματάρχη

Δείτε επίσης:

Πού είναι ο Μπάμπης; Τα δανεικά και αγύριστα σε χασάπη, οι αντιφάσεις, το GPS και τα μυστικά του τζιπ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This