Μαθήτρια στην τάξη που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη βρεφοκτόνος της Βέροιας!

Κατά το παρελθόν η ίδια έχει υπάρξει θύμα έντονης ενδοοικογενειακής βίας στον γάμο της

Must Read

Μαθήτρια στην τάξη που σημαδεύτηκε από την ανείπωτη τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών το 2003, όταν 21 μαθητές του Α’ Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή 13 Απριλίου, όταν το πούλμαν στο οποίο επέβαιναν 49 μαθητές συγκρούστηκε με φορτηγό, ήταν η 37χρονη βρεφοκτόνος από το Μακροχώρι Βέροιας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday.gr, η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή,  καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- οι γονείς της της το είχαν απαγορεύσει, ωστόσο έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της, ανάμεσά τους και αρκετοί φίλοι της έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα και με έναν τόσο αποτρόπαιο τρόπο. Μάλιστα, συμμαθητής της, ο οποίος είχε επίσης αποκτήσει μετατραυματικό στρες, μετά την ανείπωτη αυτή τραγωδία, τον Ιούλιο του 2022 και σε ηλικία 35 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την τραγική αυτή απώλεια των συμμαθητών του και για χρόνια πάλευε με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Συν τοις άλλοις, το τοπικό μέσο αναφέρει σε δημοσίευμά του πως η 37χρονη βρεφοκτόνος έχει υπάρξει κατά το παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ, εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη, πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική.

Πολύ πρόσφατα, η ίδια διορίστηκε ως μόνιμη εργαζόμενη σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετακόμισε στην Ημαθία με άδεια ανατροφής τέκνου. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δικηγόρος Γιάννης Αργυρίου, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει νομική υπόθεση της 37χρονης, η κατηγορούμενη «ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της».

Στο μεταξύ, τα λόγια του ανθρώπου που επιχείρησε να γλιτώσει το μόλις έξι μηνών αγοράκι από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, συγκλονίζουν. «Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Χτυπούσε το παιδί της με μανία. Προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το, αλλά ήταν αργά…», δήλωσε σοκαρισμένος στο thesstoday.gr ο γείτονας της βρεφοκτόνου, περιγράφοντας τα όσα συγκλονιστικά έζησε.

Πώς συνέβη η ανείπωτη τραγωδία

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της 37χρονης, ηλικίας έξι και επτά ετών, τα οποία ειδοποίησαν τους παππούδες τους για το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή, αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη. Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν αλλόφρονες στο νοσοκομείο Βέροιας.

Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα κατέληξε. Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία. Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του μωρού, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη αύριο Τετάρτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This