Κλειστά σχολεία: Πού δεν θα χτυπήσει το κουδούνι

Ποια θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα

Must Read

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 11/1, θα αφήσει κλειστά ορισμένα σχολεία της χώρας, ενώ σε κάποια άλλα οι μαθητές θα πάνε μία ώρα αργότερα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των χιονοπτώσεων.

Πού θα χτυπήσει μία ώρα αργότερα το κουδούνι

Φλώρινα

Στις 9:15 π.μ. θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Μία ώρα αργότερα η λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Πρεσπών, λόγω δυσμενών συνθηκών με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Γεώργιου Στεργίου. Με απόφαση του δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση, σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κοζάνη

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για την ασφάλεια των μαθητών, σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 09:15. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία

Εύβοια

Κλειστά σήμερα, Πέμπτη 11/1, θα είναι το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό σχολείο και το Μουσικό σχολείο Καλοχωρίου-Παντειχίου, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή. Συγκεκριμένα, Κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, διακόπτεται προσωρινά για μία ημέρα, η λειτουργία του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου και του Μουσικού σχολείου Καλοχωρίου-Παντειχίου, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή, για την υλοποίηση εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Λάρισα

Την αναστολή τριών σχολικών μονάδων της Λάρισας λόγω έκτακτης βλάβης στο σύστημα θέρμανσης αποφάσισε με σχετικές ανακοινώσεις ο δήμος Λαρισαίων.

Πρόκειται για τις σχολικές μονάδες:

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας
ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ Δήμου Λαρισαίων
Να σημειωθεί αναστολή λειτουργίας ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024.

Σαμοθράκη

Στην απόφαση να μη λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη τα σχολεία της Σαμοθράκηςπροχώρησε ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο ακριτικό νησί. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου λόγω επικείμενου παγετού στις πρωινές ώρες της Πέμπτης και δυσκολίας στις μετακινήσεις τα σχολεία όλων των βαθμίδων, οι δημοτικές δομές απασχόλησης των παιδιών και ο παιδικός σταθμός δε θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 11.01.2024.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This