Ελεύθερη η Γεωργία Μπίκα για την υπόθεση αρπαγής

Στον πρώην εργοδότη της επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ

Must Read

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 26χρονη Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε κατηγορούμενη για υπόθεση αρπαγής. Η νεαρή γυναίκα κατηγορήθηκε για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική αρπαγή που διέπραξε μαζί με 4 άτομα σε βάρος του διοργανωτή του επίμαχου πάρτι Μάνου Παπαδόπουλου.

Μαζί με τη νεαρή γυναίκα, πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή άλλοι τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας είναι o πρώην εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης, στον οποίο μάλιστα επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στους υπόλοιπους δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται και 5ος κατηγορούμενος που θα απολογηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για αρπαγή και συνέργεια σε αυτή, παράνομη βία, σωματικές βλάβες, εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του είχε καταγγείλει ο διοργανωτής του επίμαχου πάρτι, λίγες ημέρες μετά όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για όσα φέρεται ότι υπέστη στο ξενοδοχείο η 26χρονη. Σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε, τον απήγαγαν και τον χτύπησαν, λίγες ώρες μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την καταγγελία περί βιασμού της κοπέλας από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε διοργανώσει ο ίδιος σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας, την Πρωτοχρονιά του 2022.

Δείτε επίσης:

Μπίκα σε μπελάδες – Από θύμα βιασμού, μετατράπηκε σε θύτη αρπαγής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This