Μέγαρα: Εισαγγελική εντολή είχε εκδοθεί το Νοέμβριο για τον 4χρονο – «Πέταξε το παιδί με δύναμη στο πάτωμα, μας κακοποιούσε», λέει η μητέρα

Ο πατέρας των παιδιών δεν γνωρίζει για την συστηματική κακοποίηση

Must Read

Όσο περνούν οι ώρες γίνονται γνωστές όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον 4χρονο ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πατριό του στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα.

Δείτε βίντεο:




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, από το Νοέμβριο είχε διαταχθεί από την εισαγγελία Αθηνών έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το παιδάκι. Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί υπέφερε στα χέρια του 23χρονου πατριού του εξαιτίας του οποίου είχε βρεθεί στο νοσοκομείο άλλες δύο φορές, την πρώτη όταν ήταν μόλις 2 ετών με θλαστικά τραύματα και την δεύτερη με εγκαύματα!

Σε αυτό το πλαίσιο αναζητήθηκε η διεύθυνση του σπιτιού, ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία δήλωσε πως δεν ήταν εύκολος ο εντοπισμός της, οπότε η υπόθεση έκλεισε κάπου εκεί. 

«Με κακοποιούσε και εμένα και τα παιδιά»

Την ίδια στιγμή, τον σοβαρό τραυματισμό του 4χρονου περιέγραψε η μητέρα του.

«Το παιδί μου το έχει ξαναχτυπήσει και του έχω κάνει μήνυση στη Λαμία. Του έριχνε κλωτσιές στα πόδια. Το σήκωσε ψηλά και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα. Του έκανε αιμάτωμα στο κεφάλι, πήρα το παιδί μου και το πήγα στο νοσοκομείο Μεγάρων. Ήρθαμε με συνοδεία αστυνομίας εδώ στο νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί μου είναι χάλια, είναι σε κώμα. Οι γιατροί μου είπαν να μην έχω ελπίδες», δήλωσε.

Δείτε βίντεο:




Η 29χρονη λέει πως ο 23χρονος κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά. «Μας σκότωνε στο ξύλο, πετούσε πάνω μας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Ζητάω Δικαιοσύνη, να λιώσει μέσα στη φυλακή». Η ίδια αναφέρει πως ο σύντροφός της έχει κρυφτεί σε ένα σπίτι στα Μέγαρα.

Ο πατέρας του τετράχρονου έφτασε στην Αθήνα από τον Βόλο το μεσημέρι. Όπως τόνισε δεν γνώριζε τίποτα για συστηματική κακοποίηση.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο γιος μου είναι στο νοσοκομείο σοβαρά. Δεν γνώριζα ότι τα παιδιά μου τα κακοποιούσε αυτός ο άνθρωπος, αν το ήξερα, δεν θα τα είχα αφήσει εκεί. Καλύτερα να τον πιάσει η αστυνομία, παρά να τον πιάσω εγώ στα χέρια μου», είπε στο newsit.gr.

Δείτε βίντεο:

Ήθελε να σκοτώσει ένα παιδί της!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς πως όταν γύρισε στο σπίτι χθες και είδε τον σύντροφό της να χτυπάει το 4χρονο εκείνος της είπε ιδιαίτερα οργισμένος και σε κατάσταση απίστευτης μανίας «δεν θα ησυχάσω αν δεν σκοτώσω ένα από τα παιδιά σου!».

Δείτε βίντεο:




Καταγγελία και για την μητέρα

Ωστόσο, σύμφωνα με το newsit.gr, την περασμένη Δευτέρα είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την μητέρα τους και τον 23χρονο. Όπως αναφέρθηκε, τα τέσσερα παιδιά είχαν υποστεί κακοποίηση και ήταν παραμελημένα. Μάλιστα, η καταγγελία τόνιζε πως συχνά το ζευγάρι μεθούσε και ξεσπούσε στα ανήλικα!

Μετά από την καταγγελία οι αρχές είχαν κινητοποιηθεί και είχε δρομολογηθεί η αφαίρεση της επιμέλειας από την 29χρονη.

Χθες είχε γίνει το μεσημέρι άλλη ανώνυμη καταγγελία στις υπηρεσίες του δήμου Μεγάρων ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κακοποίηση παιδιού στο Βλυχό. Μία με δύο ώρες μεά το Κέντρο Υγείας Μεγάρων ειδοποίησε τον Δήμο ότι κάποιος είχε αφήσει μια γυναίκα με ένα βαριά κακοποιημένο παιδί. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο όπου διασωληνώθηκε και μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Δείτε βίντεο:




Μέχρι και εγκαύματα

Ο 4χρονος μαρτυρούσε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του καθώς είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο όχι μία αλλά δύο ακόμα φορές!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πριν από δύο χρόνια ο 4χρονος είχε νοσηλευτεί  με θλαστικά τραύματα και χτυπήματα και η μητέρα με κατάγματα. Ωστόσο, δεν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας. Πριν από δύο μήνες ο μικρός είχε μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εγκαύματα! Τότε είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία από την οποία το περιστατικό έγινε γνωστό και στην αστυνομία. Πάλι, όμως, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη καθώς δεν διενεργήθηκε προανάκριση.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Μέγαρα: Ο πατριός είχε πει στη μητέρα του 4χρονου ότι ήθελε να σκοτώσει ένα παιδί της! Είχε γίνει καταγγελία και για την ίδια!

Μέγαρα: Εξαφανισμένος ο άνδρας που έσπασε στο ξύλο το 4χρονο – Είναι η τρίτη φορά που νοσηλεύεται το παιδί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This