Το FlyΟver καθυστερεί πολύ τα ασθενοφόρα!

Η συμφόρηση στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών στην περιφερειακή, προκαλεί πρόβλημα στη μεταφορά ασθενών προς το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Must Read

Τεράστιο πρόβλημα προκαλείται στην κίνηση οχημάτων στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών του FlyΟver, αλλά και για τα νοσοκομεία της πόλης, κυρίως το «Παπαγεωργίου», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της δυτικής περιφερειακής, κάτι που σημαίνει ότι ένα ασθενοφόρο μπορεί να χρειαστεί έως και μία ώρα για να φτάσει στο νοσηλευτικό ίδρυμα!

Μπορεί να χρειαστεί ακόμα και 20 λεπτά μόνο για να βγει από την πύλη του νοσοκομείου εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Ετσι, το έργο του FlyOver και οι «βαριές» εφημερίες έχουν φέρει στα όριά τους όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου και τους ασθενείς, οι οποίοι συχνά φεύγουν χωρίς να εξεταστούν.

Παράλληλα, οι εφημερίες έχουν επιστρέψει στα νούμερα της προ Covid εποχής, ξεπερνώντας τα 1.000 ακόμη και τα 1.200 περιστατικά, ενώ οι συνεφημερίες με έτερο νοσοκομείο έχουν μετατραπεί από τρεις και τέσσερις σε δύο!

«Θα έχουμε θύματα»

Ο πρόεδρος Υγείας και Ασφάλειας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Παναγιώτης Τουχτίδης εκφράζει τον φόβο του πως είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα, λόγω της κίνησης που προκαλούν τα έργα στην περιφερειακή.

νοσοκομείο παπαγεωργίου
Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

«Τις προάλλες έβλεπα ένα ταλαίπωρο ασθενοφόρο να κινείται προς ανατολικά, μπροστά από το “Παπαγεωργίου” και να προσπαθεί να βρει δρόμο μέσα από δύο σειρές σταματημένα αυτοκίνητα, τα οποία δεν μπορούσαν να πάνε κάπου, για να ανοίξουν δρόμο έτσι όπως έχει γίνει η περιφερειακή. Δεν είχε που δεν είχε ΛΕΑ, κλείσαμε και μια λωρίδα. Το ασθενοφόρο έκανε πέντε λεπτά να διατρέξει την απόσταση μπροστά από το “Παπαγεωργίου”! Οι οδηγοί πραγματικά προσπαθούσαν να το αφήσουν να περάσει. Κολλούσε ο ένας στο τσιμέντο, ο άλλος στα σήματα για να δώσουν χώρο» δήλωσε ο πρόεδρος.

Οπως τόνισε, σε μέρα εσωτερικής εφημερίας οι συνάδελφοί του έκαναν 20 λεπτά για να βγουν από το πάρκινγκ του νοσοκομείου έως την πύλη, προσδιορίζοντας τον ίδιο ακόμη και περισσότερο χρόνο για ένα ασθενοφόρο σε ημέρα εφημερίας. Ολα αυτά σημαίνουν ότι μπορεί να μην προλάβει ένα ασθενοφόρο να μεταφέρει ασθενή από την περιοχή στο νοσοκομείο και να θρηνήσουμε θύματα. Ακούει κανείς;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This