Μπαλάσκας για δολοφονία στο Βόλο: «Είναι έγκλημα τιμής»

Ο δράστης αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα

Must Read

«Έγκλημα τιμής» χαρακτηρίζεται από την αστυνομία αυτό που έκανε ο 50χρονος πατέρας στο Βόλο ο οποίος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του όταν έμαθε από την 18χρονη κόρη του ότι την βίαζε από τα 9 της χρόνια!

Μιλώντας στο Mega για την σοκαριστική υπόθεση ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε:

«Έχουμε έναν άνθρωπο που του ζητούσε η κόρη του χρήματα, τα έδινε και ξαφνικά διαπιστώνει ότι η κόρη του είχε χρέη. Σε κάποια στιγμή που την κάλεσε και συζήτησαν, το κορίτσι έσπασε και τα είπε όλα».




Και συνέχισε:

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που του γύρισε το μυαλό. Πήγε και τον βρήκε με ένα ψευδές πρόσχημα. Του έσπασε το πρόσωπο με το κοντάκι της καραμπίνας, τον πυροβόλησε στο στήθος και τον άφησε επιτόπου. Τον εκτέλεσε, ήταν κανονική εκτέλεση».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε κοιλιακή κάκωση από πυροβόλο όπλο, από τον πυροβολισμό και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το κοντάκι της καραμπίνας που τον χτύπησε στο κεφάλι.




Σχετικά με το έγκλημα ανέφερε πως είναι:

«Έγκλημα τιμής, έτσι χαρακτηρίζεται από την αστυνομία, γιατί ήταν άνθρωπος που δεν είχε εγκληματικό και ποινικό παρελθόν και το έκανε για συγκεκριμένο λόγο και θα τιμωρηθεί γι’ αυτό».

Στον 50χρονο έχει ασκηθεί ποινική  δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Έγκλημα στο Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 33χρονου που σκότωσε ο κουνιάδος του

Βόλος: «Μετάνιωσε για την πράξη του, δεν ήθελε να σκοτώσει», λέει ο δικηγόρος του 50χρονου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This