Στενή φίλη 41χρονης Γεωργίας: «Ο 39χρονος την είχε ξεκόψει από τους φίλους της»

Πώς αισθανόταν η Γεωργία για την εγκυμοσύνη της

Must Read

Αύριο, Σάββατο, αναμένεται να απολογηθούν ο 39χρονος σύντροφός της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη ο οποίος φέρεται να την σκότωσε και ο 34χρονος φίλος του και συνεργός του στο αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δείτε βίντεο:




Η κηδεία της άτυχης γυναίκας η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της έγνε χθες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Τραγικές φιγούρες ήταν η 13χρονη κόρη της Γεωργίας από προηγούμενο γάμο καθώς και οι γονείς και ο αδελφός της.

Στο μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας έρχονται όσο περνούν οι μέρες νέα βίντεο ντοκουμέντα από τις κινήσεις των δύο φερόμενων ως δραστών τη νύχτα του εγκλήματος.

Δείτε βίντεο:




«Όταν γνώρισε τον 39χρονο δεν μιλούσε σε κανέναν»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σχέση της Γεωργίας με τον Άκη δίνει στενή φίλη της και συγκεκριμένα η κόρη της συντρόφου του πατέρα της 41χρονης.

«Δεν τον γνώριζα εγώ (σ.σ. τον 39χρονο), ούτε ο πατέρας της. Γνωρίζαμε ότι είχε κάποια σχέση η Γεωργία αλλά δεν γνωρίζαμε ποιος ήταν αυτός. Η σχέση αυτή ξεκίνησε πριν τρία χρόνια. Δεν ήταν όμως έτοιμη να προχωρήσει σοβαρά μαζί του.

Το μόνο που έλεγε στον πατέρα της για αυτόν τον άνδρα, ήταν πως ήταν πολύ καλά και τίποτε άλλο. Δεν υπήρχε περίπτωση η Γεωργία να δεχόταν κακοποίηση από κάποιον και να μην έκανε κάτι για αυτό.

 Δεν διαφαινόταν τίποτα. Η Γεωργία δεν έμενε μαζί του σε αυτό το σπίτι. Έμενε με τη μητέρα της και τον αδελφό της. Από τότε που την γνώρισε την είχε ξεκόψει από όλους και τις φίλες της. Δεν είχε πλέον επαφές με τις φίλες της και τις παρέες της».

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη της Γεωργίας δήλωσε:

«Η Γεωργία δεν ήθελε να ρίξει το παιδί που κυοφορούσε, αντίθετα με τα όσα έχουν ακουστεί. Μόλις το είχε μάθει, το είπε πρώτα στη μητέρα της και στον αδελφό της. Στον πατέρα της δεν είχε προλάβει να το πει. Η μητέρα της και ο αδελφός της δεν συμφωνούσαν με την εγκυμοσύνη και η Γεωργία είχε αντιδράσει. Δεν ήθελε να ρίξει το παιδί».

Σχετικά με τους δύο φερόμενους ως δράστες ανέφερε ότι θέλει να καταδικαστούν:

«Η δικαιοσύνη είναι μία. Πρέπει να καταδικαστούν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Θα τιμωρηθούν, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχω αμφιβολία γι΄αυτό. Το θέμα είναι να έχουν τη μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να γίνει«.

Η φίλη της Γεωργίας είπε στο newsit.gr πως πεπεισμένη από την αρχή πως δεν είχε εξαφανιστεί.

«Από την πρώτη στιγμή που είπε ο δράστης είπε ότι η Γεωργία έστειλε μηνύματα και μετά εξαφανίστηκε ήμουν σίγουρη ότι δει είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Το κατάλαβα κατευθείαν ότι κάτι έγινε. Όλο αυτό που γινόταν μαζί του, που έβγαινε και την αναζητούσε ήταν ειρωνικό. Δεν μπορούσε να το παραδεχτεί ο πατέρας της. Ο άνθρωπος πρέπει να ήταν επαγγελματίας». 




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This