Ελεύθεροι με όρους οι ανήλικοι που διακινούσαν «πειραγμένες» φωτογραφίες – Τους ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα

Έριξαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο!

Must Read

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι δύο ανήλικοι, ένα 13χρονο αγόρι και ένα συνομήλικο του κορίτσι αντίστοιχα από το Ηράκλειο Κρήτης οι οποίοι συνελήφθησαν χθες καθώς διακινούσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων «πειραγμένες» φωτογραφίες δύο συμμαθητριών τους στις οποίες εμφανίζονταν γυμνές!




Στους δύο ανήλικος ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραγωγή, διακίνηση και κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρήση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, κατά συρροή.




Οι όροι που επιβλήθηκαν στους ανηλίκους οι οποίοι πέρασαν το βράδυ στο κρατητήριο είναι να παρακολουθήσουν ειδικό συμβουλευτικό πρόγραμμα του ΕΛΜΕΠΑ για να αλλάξουν την συμπεριφορά τους.  Χαρακτηριστικό είναι ότι ανακρίτρια και εισαγγελέας απευθύνθηκαν με ιδιαίτερη αυστηρότητα στους μαθητές σχετικά με τις πράξεις τους.

Τι υποστήριξαν

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, οι συνήγοροι του 13χρονου τόνισαν εδώ και δύο χρόνια έχει πέσει θύμα της συνομήλικής του η οποία του κάνει bullying και μεταξύ άλλων είχε στείλει «πειραγμένη» φωτογραφία του σε διάφορα άτομα. Ο 13χρονος αναγκάστηκε να επεξεργαστεί τις εικόνες των δύο κοριτσιών καθώς η μαθήτρια είπε πως δεν τις συμπαθεί ενώ τον απείλησε πως αν δεν κάνει ότι του λέει θα βάλει να τον χτυπήσουν!




Ο δικηγόρος της ανήλικης κατηγορούμενης τονίζουν πως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και πως δεν ισχύουν όσα της προσάπτει ο 13χρονος.  Αντίθετα, υποστηρίζουν πως ο 13χρονος έφτιαξε όπως ήθελε τις φωτογραφίες των δύο μαθητριών και της έστειλε σε εκείνη μέσω Instagram.

Δείτε επίσης:

Στη «φάκα» 13χρονος και 14χρονος που διακινούσαν «πειραγμένες» φωτογραφίες συμμαθητριών τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This