Μεσολόγγι: «Εγκληματική ενέργεια με σχέδιο και κίνητρο!» – Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας του Μπάμπη

«Αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης με βάση ευρήματα», είπε

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Χθες εντοπίστηκαν ορισμένα αντικείμενα στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου τα οποία μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να εξεταστούν. Στην περιοχή είχε βρεθεί ο 50χρονος κρεοπώλης και βασικός ύποπτος για την υπόθεση.




Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και την εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ο δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Κώστας Δημόπουλος, πρόκειται για «μεθοδευμένη και με σχέδιο ενέργεια, που έγινε από άνθρωπο που γνωρίζει την περιοχή η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες, πιθανώς με συνεργό». Μάλιστα, τόνισε ότι σύντομα αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη με βάση ευρήματα που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Δημόπουλου:




Οι έρευνες

Στο μεταξύ, όπως είπε ο κ. Δημόπουλος, οι έρευνες «γίνονται σε πολλά σημεία, εκεί όμως που έχουν ιδιαίτερη σημασία είναι στο ΤΕΙ, όπου ο ύποπτος (σ.σ. ο 50χρονος) λέει ότι άφησε τον 31χρονο και στην περιοχή όπου έχει καταγραφεί από κάμερες κυκλοφορίας το αυτοκίνητο του ύποπτου, διαψεύδοντας ισχυρισμούς του».




Για μια ακόμη ημέρα οι έρευνες θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Προκόπιο όπου χθες εντοπίστηκαν σημαντικά αντικείμενα. Στις έρευνες μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου θα συμμετέχει και ιδιώτης δύτης ο οποίος θα δώσει βάση κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου. Το σημείο έχε σημασία καθώς εκεί εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό του 31χρονου.

«Ευχή όλων είναι να έχουμε την αλήθεια για αυτή την εγκληματική ενέργεια και η μητέρα και οι αδελφές του να μάθουν τι έχει γίνει. Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, το απεύχομαι, αλλά εκτιμώ ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια», είπε ο κ. Δημόπουλος.

Το κινητό

Ο κ. Δημόπουλος αποκάλυψε πως μέσα από την εξέταση του κλώνου του κινητού του Μπάμπη έχουν προκύψει σοβαρά στοιχεία που ουσιαστικά δείχνουν όσα έγιναν το μοιραία βράδυ.

«Έχουμε τουλάχιστον το κίνητρο, είναι οικονομικό, τα χρήματα που του χρωστούσαν».

Τέλος, σχετικά με τον 50χρονο κρεοπώλη που θεωρείται ύποπτος από την οικογένεια είπε: «Δεν έχει πει ούτε μια αλήθεια, δεν έχω ξαναδεί σε υπόθεση τόσες αντιφάσεις σε τόσο λίγες ημέρες και ώρες».

Νωρίτερα, στην εκπομπή μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που έχει κληθεί από την οικογένεια για να συνδράμει στις έρευνες.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Νέες καταθέσεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι – «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»

Στ. Μπαλάσκας για 30χρονο Μπάμπη: «Δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This