Θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα για τον ξαφνικό θάνατο της 33χρονης Αναστασίας στο Καρπενήσι

Συλλυπητήριο Μήνυμα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας

Must Read

Η είδηση του θανάτου της 33χρονης Αναστασίας Γκουργκούνη, η οποία υπηρετούσε ως νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής στο Τμήμα Ένταξης του 2ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της ευρυτανικής πρωτεύουσας, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στον τόπο καταγωγής της, την Αλεξανδρούπολη.

Ο πρόωρος και αιφνίδιος χαμός της νεαρής κοπέλας, η οποία φέρεται να πέθανε στον ύπνο της από «παθολογικά αίτια» (μέχρις ότου να βγει η έκθεση της νεκροτομής-νεκροψίας τουλάχιστον), άφησε άπαντες με ένα «γιατί» και ένα σφίξιμο στο στήθος.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας και ο διευθυντής της, Βασίλειος Σταυρόπουλος, εξέδωσαν συλλυπητήριο μήνυμα για το αδόκητο  χαμό της Αναστασίας:

«Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας, θρηνεί για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια της συναδέλφου Νηπιαγωγού Ειδικής Αγωγής Γκουργκούνη Αναστασίας, που υπηρετούσε στο Τμήμα Ένταξης του 2ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και μοιραζόμαστε τη θλίψη με την οικογένεια και τους οικείους της για την απώλειά της».

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ-ΜΗΝΥΜΑ

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This