Στην φάκα μέλη συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη

Εξιχνίαση υπόθεσης

Must Read

Αποκαλύφθηκε η δράση τους στην διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως σε ό,τι αφορά την Βόρεια Ελλάδα.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές «συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιστάμενης και μεθοδικής έρευνας που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Επιχειρησιακής Τακτικής και Δράσης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο (2) μέλη οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών».

Πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό και 28χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες αποτελούσαν σημαντικά στελέχη του κυκλώματος. Είχαν ως ρόλο την παραλαβή εντός της ελληνικής επικράτειας, την μεταφορά, απόκρυψη/αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης εντός της ελληνικής επικράτειας και συγκεκριμένα στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης!

Κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Φιλύρου Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν τα δύο μέλη της σπείρας, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κάδους σκουπιδιών, όπου η 28χρονη εναπόθεσε ποσότητες κάνναβης, καθώς και σε δύο οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως σημειώνεται:

Δέματα και νάιλον σακούλες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρος (66) κιλών και (646) γραμμαρίων. Στο μεγαλύτερο μέρος των κατασχεθεισών ποσοτήτων είχαν χρησιμοποιηθεί ειδικά αποσμητικά κάλυψης οσμής ναρκωτικών ουσιών και
τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Ακόμη, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This