Στα Μέγαρα κρύβεται ο πατριός που ξυλοκόπησε τον 4χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το αγοράκι

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του παιδιού και συγγενής της μητέρας των παιδιών

Must Read

Την απόλυτη φρίκη ζούσαν στα χέρια του πατριού τους τα τέσσερα αδερφάκια στον καταυλισμό των Ρομά στο Βλυχό στα Μέγαρα, με το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Κρύβεται στα Μέγαρα ο δράστης»

Την ίδια ώρα ο πατριός-τέρας παραμένει άφαντος με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σύμφωνα με συγγενή της μητέρας των παιδιών ο 23χρονος δράστης βρίσκεται στα Μέγαρα και κρύβεται.

«Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 4χρονος. Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης», δήλωσε στο MEGA συγγενής της μητέρας των ανηλίκων.

Ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου αγοριού ο οποίος ζει στην Κρήτη τόνισε πως δεν γνώριζε τι ζούσαν τα παιδιά. «Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά», είπε στο MEGA.

Διασωληνωμένος ο 4χρονος – Με σπασμένο χέρι ένα αδερφάκι του

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 4χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατριό του καθώς παραμένει διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύονται και τα άλλα τρία αδερφάκια του ηλικίας 8, 10 και 11 ετών.

Μάλιστα ένα εξ αυτών είχε σπασμένο χέρι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετήσουν λάμες. Σε καλύτερη κατάσταση είναι τα άλλα δύο αγοράκια ωστόσο παραμένουν στο νοσοκομείο και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο. Και αυτά αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή καθώς όλα ήταν θύματα συστηματικής κακοποίησης από τον 23χρονο πατριό τους.

Αυτά που πέρασαν όλα τα ανήλικα παιδιά πραγματικά σοκάρουν. Τα τρία αδερφάκια του 4χρονου που χαροπαλεύει μίλησαν για τα βασανιστήρια που περνούσαν στα χέρια του πατριού τους. Σύμφωνα με τα παιδιά ο 23χρονος τα έδερνε και τα χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This