Μνημόσυνο στην Μύκονο για τον Τζώρτζη Μονογυιό – «Τα νέα παιδιά να προσέχουν στους δρόμους» δήλωσε η αδερφή του

Συγκίνηση και θλίψη

Must Read

Την μνήμη του Τζώρτζη Μονογυιού τίμησε χθες η οικογένειά του καθώς έχουν περάσει δύο χρόνια από τον θάνατό του μετά από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που είχε με την πολυτελή Ferrari του.

Από το σφοδρό τροχαίο σώθηκε από θαύμα η σύζυγος του θύματος.




Συγκεκριμένα, χθες τελέστηκε στην Μύκονο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής. Στο νησί το οποίο ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε αγαπήσει και τον είχε αγαπήσει βρέθηκαν η οικογένειά του, οι γονείς του, η αδελφή του, Κατερίνα η οποία είναι βουλευτής Κυκλάδων καθώς και πολλά ακόμα φιλικά και συγγενικά πρόσωπα.

«Να ευχηθούμε Καλή Ανάσταση στον Γιώργο, σε όλους τους ανθρώπους που έχουν φύγει, στα νέα παιδιά, οι γονείς να έχουν κουράγιο, οφείλουμε να είμαστε όρθιοι. Να πως στα νέα παιδιά να προσέχουν στους δρόμους. Οι βουλευτές οφείλουμε να βάλουμε πλατη στην οδική ασφάλεια, συμμετέχω στην επιτροπή οδικής ασφάλειας της Βουλής και θα συνεχίσω να το κάνω. Να προσέχουν και τα παιδιά μας, είμαι δίπλα σε αυτές τις οικογένειες», δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη μετά το πέρας της τελετής η Κατερίνα Μονογυιού.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This