Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες βγάζουν στους δρόμους τα τρακτέρ

Must Read

Βγαίνουν τα τρακτέρ των αγροτών στους δρόμους στις 26 Ιανουαρίου, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε χθες στη συνάντηση αγροτικών συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης.

Οι αγρότες κατά τη σύσκεψή τους αποφάσισαν να «ζεστάνουν» τις μηχανές των τρακτέρ τους και να αρχίσουν τις κινητοποιήσεις τους στις 26 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα στόχος και σκοπός είναι η κάθοδος των τρακτέρ στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκειας της έκθεσης αγροτικών προϊόντων.

Η 30ή Agrotica θα πραγματοποιηθεί από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από όλους τους αγροτικούς συλλόγους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως η νέα ΚΑΠ, οι αποζημιώσεις, το κόστος παραγωγής, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι παρακάτω αγροτικοί σύλλογοι: Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Χαλκηδόνας, Αγροτικός Σύλλογος Πέλλας, Αγροτικός Σύλλογος Χαλκιδικής, Αγροτικός Σύλλογος Κιλκίς, Αγροτικός Σύλλογος Σερρών, Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας, Σύλλογος Παιονίας Κιλκίς.

Οι αγρότες είναι πανέτοιμοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους και πανελλαδικά, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα επιβίωσής τους.

Αγροτικοί σύλλογοι και ομοσπονδίες, που συντονίζονται μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, συνεχίζουν τις προετοιμασίες για την πραγματοποίηση πολύμορφων και συντονισμένων κινητοποιήσεων το δεύτερο 15ήμερο του Ιανουαρίου, ενώ το σύνθημα για μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις δίνεται και από τη Θεσσαλία.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ριζομύλου καλεί τους αγρότες της περιοχής να βγάλουν τα αγροτικά τους μηχανήματα σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στην παλαιά εθνική οδό Βόλου Λάρισας στο ύψος του Ριζομύλου και να συμμετέχουν στη μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη του Βόλου αύριο, 16 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This